Boligpartner

Herskapelig fasade møter store, moderne vinduer

Flere og flere som skal bygge bolig ønsker å tilpasse husmodellen med ekstra store vinduer. Godt med utsikt og naturlig lys er nemlig ikke kun forbeholdt moderne funkisinspirerte hustyper.

Kenneth Hårklau og samboer Line Gade er noen av BoligPartner-kundene som valgte å tilpasse huset med større vinduer da de skulle bygge husdrømmen i 2017. Hustypen, en ombygget Sagatun, har et ellers nokså herskapelig uttrykk. Store vinduer er gjerne en detalj som først og fremst preger de moderne hustypene, og når moderne linjer møter herskapelige fasader, skapes spennende arkitektur som virkelig byr på det beste innen de to ulike stilene. 

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Store vinduer var det største ønsket

– Vi synes huset har blitt helt fantastisk med de tilpasningene vi fikk gjort.

Innenfra åpner de forstørrede vinduene virkelig opp for utsikten, og sammen med valget om å tilpasse standarden med større takhøyde så har vi fått et lyst og åpent hjem, forteller Kenneth, som er svært fornøyd med BoligPartner som husleverandør. 

– Materialvalgene synes vi også har blitt veldig bra og passer fint sammen. Etter å tidligere ha bodd i et eldre brukt hus nyter vi nå godt av å bo i et helt nytt hus der alt er i topp standard, bedyrer paret, som har to barn i alderen 3-5 år. 

Frihet til å velge løsninger

Selv om Kenneth og Line i utgangspunktet ønsket seg et hus i herskapelig stil, var de samtidig bestemt på å gi huset et moderne preg med store vinduer. ­– Vi tegnet og skisserte mye selv i starten før vi sparret med konsulentene i BoligPartner om mulighetene vi hadde. Det var viktig for oss at vi fikk stor frihet til å velge løsninger og samarbeide tett med arkitekten.

Paret ønsket seg en god romfølelse og valgte derfor større takhøyde sammen med større vinduer, samt en åpen og luftig løsning ved inngangspartiet nede og allrommet oppe. En stor hall med masse garderobeplass binder hele første etasje sammen og en stor vindusfasade foran - og vindu på baksiden, går gjennom hele første og andre etasje og reflekterer også ønsket om en åpen løsning. – Ikke minst setter vi stor pris på at vi har fått en egen utgang fra huset og direkte ut i garasjen, forteller Kenneth.

Et godt hjem i hverdagen

Det flotte huset i Hokksund tar godt vare på både små og store i familien, som etter to år har bodd seg godt til og stortrives. – Det føles veldig åpent og fritt her, og det tror vi barna også synes, som bruker området foran de store vinduene som en fast lekeplass. Vi valgte BoligPartner på grunn av tyngde og erfaring, og ikke minst fordi de kunne tilby en husmodell vi virkelig falt for, samtidig som vi fikk mulighetene til å skreddersy det til vårt eget.

hokksund_bakside_hus.jpeg

Når utsikten fortjener ekstra store vinduer!

Les artikkelen og se de flotte bildene fra dette flotte kundetilpassede huset i Ørsta, hvor familien også har valgt store vinduer i fasaden

Se bildene og les artikkelen her

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.