Farmen-Tonje og Lene gleder seg – nå blir det hyttebygging!

Drømmen om å ta i bruk premiehytta nærmer seg. I løpet av sommeren starter BoligPartner-forhandler Bygg Team AS på Gol byggingen av Midthø-hytta til Farmen-paret.

På en flott hyttetomt på Turufjell skal hyttedrømmen til Farmen-vinner Tonje Frøystad Garvik og forloveden Lene Sleperud realiseres. Byggingen starter i løpet av sommeren/høsten 2019 slik at premiehytta fra BoligPartner kan stå klar allerede neste vinter.

- Vi går en veldig spennende tid i møte og gleder oss stort. Drømmen er jo at hytta står klar allerede til vinteren. Det blir en innholdsrik tid der vi ønsker å bidra aktivt under byggingen av hytta, og samtidig gjøre oss enda bedre kjent på Turufjell. Vi er klare for en høst i arbeidsklær og telt, ler Tonje.

Bygg Team på Gol bygger premiehytta

Det er Bygg Team på Gol som skal bygge hytta til Farmen-paret. Bygg Team AS ble stiftet i 2001, og har vært forhandler av BoligPartner sine hus og hytter helt siden oppstarten. Bygg Team AS har sin base på Gol, og er den ledende bolig- og hytteleverandøren i hele Hallingdal (kommunene: Flå, Nes, Gol, Hemsedal, Ål, Hol (med Geilo).

Det er Per-Egil Rese som er daglig leder i Bygg Team AS. Han er glad for at hyttekontrakten med Farmen-vinneren og forloveden Lene er klar og gleder seg stort til å være med å realisere hyttepremien til Farmen-vinneren.

- Vi skal gjøre det vi kan for at dette blir en positiv, og forhåpentligvis en minnerik opplevelse i en hektisk periode av livet for Tonje og Lene. Vi gleder oss veldig, sier Per-Egil Rese. 

Han forteller videre at de har jobbet med sine faste underleverandører. Han er stolt over at de er med på dette og gjør det mulig å realisere hyttedrømmen på en god måte for Tonje og Lene. 

Jeg er utrolig imponert over Tonje og Lene sitt engasjement, og ikke minst tempo i deres hverdag. De har jo begge jobber som skal utføres i det daglige, men har likevel tid til å stille opp på både det ene og andre, og er like blide hele tida. Det er imponerende, sier Per-Egil før han fortsetter: 

- Vi vil finne på en del sprell i byggeperioden for at dette skal bli skikkelig moro både for dem og oss. Det er bare å følge med oss på sosiale medier, ler han. 

Så klikk deg inn allerede nå på Bygg Team sin egen facebookside og instagramside for å holde deg oppdatert hele vegen: 

Facebook: https://www.facebook.com/byggteamgol/

Instagram: https://www.instagram.com/byggteam_gol/?hl=nb

AVTALEN SIGNERT: Tonje og Lene sammen med Per-Egil Rese etter at kontrakten for byggingen av premiehytta Midthø var signert. 

Liker vinner-hytta

Som premie for seieren i Farmen vant som kjent Tonje en Boligpartner-hytte av typen «Midthø». Skal vi tro Farmen-paret selv er den 90 kvadratmeter store hytta akkurat hva de har drømt om.

- Hytta ser helt rå ut. Jeg liker spesielt den store takhøyden og de store vindusflatene som gir en lys og luftig følelse i det fine kjøkken- og stueområdet.  Det er også et stort pluss at hytta har hele tre soverom og hems. Vi er begge veldig sosiale, og ønsker å kunne ha plass til besøk på hytta, sier Tonje og Lene som har besøkt en identisk hytte utstilt på Norsk Hyttesenter ved Hellerudsletta.

Her kan du se hvordan det gikk da Farmen-paret besøkte premiehytta

Gleder seg: Nyforlovet og hyttefrelst - nå gleder Farmenparet Tonje og Lene seg til en spennende byggetid av premiehytta.

Vil skape sin egen hyttestil

De to sporty og handy jentene gleder seg både til byggeprosessen, og naturlig nok til at hytta står ferdig.

- Det blir utrolig spennende å finne en hytte-stil som du selv har vært med på å skape. Samtidig gleder jeg meg stort til at vi kan stå opp, spise en god frokost og spenne på oss langrennsskiene utenfor hyttedøra.

 

ÅPEN LØSNING: Åpen løsning mellom kjøkken og stue er topp, mener Farmen-paret. 

Om Bygg Team AS

Bygg Team AS er den ledende bolig- og hytteleverandøren i hele Hallingdal med kommunene Flå, Nes, Gol, Hemsedal, Ål, Hol (Geilo) De tilbyr hus og hytter med høy håndverkskvalitet i ulike størrelser og prisklasser tilpasset kundenes behov og ønsker. I mange tilfeller kan de også skaffe tomter til kundens prosjekt. De har lang erfaring og gjennom praktisk innsikt gir de sine kunder råd og veiledning gjennom hele byggeprosessen. Med deres hjelp skal det være enkelt å få realisert sitt bolig- eller hytteprosjekt. De legger sin ære i at kundene skal bli fornøyde. Om det skulle oppstå noe uforutsett i byggeprosessen eller feil i ettertid, vil de som lokal leverandør aldri gå fra sitt ansvar.

Bygg Team AS benytter i hovedsak egne, lokale håndverkere og følger byggeprosessen nøye, både med egen prosjektleder og god oppfølging ute på byggeplass som sørger for at kvalitet sikres og ivaretas hele veigen. De opererer alltid med kontrakter ihht Norsk Standard basert på Bustadoppføringslova med tilhørende garantier og har forsikring i byggeperioden.

Turufjell best

Etter å ha vurdert ulike hyttedestinasjoner falt Tonje og Lene ned på at Turufjell var det beste alternativet for dem.

- Etter som vi bor i Oslo var det avgjørende at det er i under to timer kjøring til Turufjell. Samtidig virker området veldig spennende, og det er en entusiastisk gjeng der som har veldig mye bra planer fremover. Både planene om alpinbakke og målet om at Turufjell skal bli blant de tre beste langrenns- destinasjonene i landet er utrolig kult. Her håper og tror jeg vi vil finne alt vi har drømt om, sier Tonje.


BLIR KJENT I OMRÅDET: Farmen-Tonje studerer kartet for å bli bedre kjent på Turufjell. Foto: Ole Edvin Tangen

Om Turufjell

 Turufjell er en sjeldent vakker fjellperle i Flå - først i Hallingdal, godt under 2 timer kjøring fra Oslo. Området ligger sydvestvendt og med naturlige terrasser i landskapet. Utsikten er vidstrakt med fjelltopper i horisonten, og infrastrukturen til området er helt ny og moderne. Terrenget på Turufjell er ideelt for aktiviteter.  Langrenn, fiske, sykkel - og fotturer som knytter seg til eksisterende løyper og stier. Det kommer et større alpinanlegg med flere heiser og nedfarter, lengste fall på 400 meter. Turufjell blir en helårs destinasjon. I hjerte av Turufjell kommer det et eget sentrumsområde med barnepark, leiligheter, restauranter og andre tilbud. Flå sentrum, ved foten av Turufjell har dessuten kjøpesenter med søndagsåpne butikker. Her ligger også Bjørneparken, en av Norges største og beste dyreparker.