Bli med på innsiden av Trehusene – her finner Tove roen

-Atmosfæren, omgivelsene og utsikten er helt magisk, forteller Tove Ødegaard Aas (57) som åpner dørene til sitt nye hjem i Trehusene på Løkenåsen.

Trehusene er et unikt og bærekraftig boligkonsept fra BoligPartner. Dette er moderne boligblokker i fire etasjer. Her kombineres bruken av tre som byggemateriale med bærekraftige og miljøvennlige løsninger. Nå står den aller første boligblokken fra Trehusene klar på Løkenåsen i Fetsund. Her oppe i fjerde etasje, fant Tove sitt nye drømmested.

Utvendig bilde av Trehusene på Løkenåsen. Her ser vi den blokka hvor Tove har sin leilighet i midten 4. etasje. 

Se reportasjen fra da Tove var på befaring i sin nye leilighet for aller første gang.

Forventningene innfris

For kun noen få uker siden kunne Tove endelig overta nøklene til sin 78 kvadratmeter store leilighet.

-Det har vært gøy å følge prosjektet fra utsiden. Jeg ser at arkitekturen og materialvalgene ser minst like fine ut i virkeligheten som på illustrasjoner og tegninger, sier Tove.

-Hvordan har det vært å flytte inn i Trehusene? 

-Jeg fant roen fra første stund og trives utrolig godt i leiligheten. Mine forventninger er mer en innfridd, svarer Tove stolt.

Leiligheten til Tove har blant annet to gode soverom, åpen kjøkken- og stueløsning og en fantastisk terrasse på hele 24 kvadratmeter med panoramautsikt. Herfra kan du se helt til Romsås og Tryvann i Oslo, Rælingen, Lillestrøm, Øyeren, Glomma med lensene, Fetsundbrua, Garderåsen og langt av gårde mot de dype skoger i Romeriksåsen. 

-Det er utrolig flott på kveldene når sola har gått ned og det blinker i lys fra Rælingen og Lillestrøm. Jeg kan også ligge i senga mi og kikke ut på stjernehimmelen. Det er ganske magisk, beskriver Tove.

Trehusene har ALT

Det var på en gåtur i nærområdet at Tove for aller første gang oppdaget «Kommer for salg» skiltet med en illustrasjon av Trehusene. Hun likte både arkitekturen, materialvalget med treverk og beliggenheten.

-Så jeg bestemte meg for å lese mer om prosjektet. Da fant jeg fort ut at Trehusene er BREEAM-sertifisert. En slik sertifisering er et kvalitetsstempel og et stort pluss. Det viser at her settes miljø, bærekraft, energieffektivitet og menneskenes trivsel i fokus, slår Tove fast.

Naboer i alle livsfaser

Tove har allerede fått hilst på flere av naboene sine. Her bor det både unge småbarnsfamilier og godt voksne.

-Her i Trehusene er det leiligheter tilpasset forskjellige behov og livsfaser. Det synes jeg er litt artig, og det gir et godt bomiljø, sier Tove. Nå gleder hun seg til fellesarealene i blokka er klare til bruk. I underetasjen, tilknyttet parkeringskjelleren, blir det egne rom øremerket til treningsaktiviteter, sykkelfiks og skiprepping. Helt på toppen av blokka er sameiets takterrasse, som ferdigstilles utover høsten. Her ligger alt til rette for å bli godt kjent med naboene.

-Kanskje vi naboene kan ta en kaffeprat, grilling eller en felles yoga-time på takterrassen, foreslår Tove.

Dette er favorittplassen

Hvis Tove skal velge seg et favorittsted inne i leiligheten sin, så blir det i kroken ved spisestuebordet. Ingenting er som å sitte her i spisestuesofaen, sammen med gode venner, med den fantastiske utsikten som et stort, levende maleri inne i stua. 

-Jeg er opprinnelig fra Fetsund, så bare det å kunne ha et slikt overblikk over hjembygda si er veldig koselig og fint. Det er så mange inntrykk og stadig ser jeg noe nytt, forteller Tove mens hun fester blikket et sted der ute - langt innover i Romeriksåsen.

Tove koser seg ved spisestua. Herfra kan hun nyte utsikten gjennom stuevinduet som blir som et levende maleri inne i leiligheta.  

Besøker byggeplassen til Trehusene

Bli med kunde Tove Ødegaard Aas da hun fikk være med på befaring på byggeplassen til Trehusene i Løkenåsen

Les mer om Trehusene

Klikk deg videre og les mer om BoligPartner sitt spennende boligkonsept Trehusene - lavblokk som bygges i fire etasjer