Boligpartner
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 19. mars 2024
Lesetid: ~4 min

Slik er vår nye forhandler

Er du en løsningsorientert og initiativrik person med masse "drive", pågangsmot og gode lederegenskaper kan du være akkurat den vi ser etter!

Vi tror at du vil ha best forutsetninger for å lykkes dersom...

  • ...du leder/eier en entreprenørvirksomhet som trenger et nytt ben å stå på for å videreutvikle bedriften og sikre en stabil omsetning.
  • ...du er en eiendomsutvikler som vil ta steget videre, og ønsker et trygt rammeverk å forholde deg til.
  • ...du i dag allerede er en del av et ferdighuskonsept, men ønsker å vite mer om hva BoligPartner kan tilby.

Masse pågangsmot og lyst til å skape noe er som nevnt de desidert viktigste egenskapene. Sammen med BoligPartners trygge støtteapparat vil mulighetene for å lykkes være svært gode. 

Det er fint om du også kjenner deg igjen i beskrivelsene under:    

Salgskompetanse 

Du er glad i å selge, og evner å motivere og lede dine ansatte til å bli gode selgere. 

Nettverk

Du er godt kjent i ditt nærområde. Du har oversikt over det lokale næringslivet, vet om tomteområder som kan utvikles, og du klarer å se for deg potensielle samarbeidspartnere. 

Kapital

Eiendomsutvikling, spesielt på prosjekt, er kapitalkrevende og en avgjørende suksessfaktor er tilgang til kapital - enten det er egen eller muligheten via samarbeidspartnere.  

Gjennomføringsevne 

Du må trives med å drifte og lede et kontor med flere ansatte. Du vil alltid være involvert i mange parallelle prosesser/prosjekter, og det er derfor ekstremt viktig at du ønsker et system som sikrer deg orden og kontroll fra start til mål. 

Om du kjenner deg igjen i disse beskrivelsene håper vi at du tar kontakt med forhandlerdirektør Tom Dahl. Han er klar til å svare på alle spørsmål du måtte ha om det å være BoligPartner-forhandler. 

Vi håper å høre fra deg! 

Les om alle fordelene ved å bli BoligPartner-forhandler 

Dette er fordelene med å være forhandler i BoligPartner

Klikk deg videre og les mer om fordelene du får ved å være forhandler i BoligPartner. Det er hos oss du finner bransjens beste forhandleravtale.