Boligpartner

Slik er vår nye forhandler

Er du en løsningsorientert og initiativrik ordensperson med masse "drive", pågangsmot og gode lederegenskaper kan du være akkurat den vi ser etter!

De som i dag eier eller leder våre over 50 salgskontorer har vidt forskjellige bakgrunner - det er derfor vanskelig å liste opp akkurat hva slags kompetanse og erfaring vi ser etter. Vi tror imidlertid at du vil ha best forutsetninger for å lykkes dersom...

  • ...du leder/eier en entreprenørvirksomhet som trenger et nytt ben å stå på for å videreutvikle bedriften og sikre en stabil omsetning.
  • ...du i dag leder en annen virksomhet, for eksempel et byggvarehus, men har et sterkt ønske om å starte noe eget. 
  • ...du er en eiendomsutvikler som vil ta steget videre, og ønsker et trygt rammeverk å forholde deg til
  • ...du er en eiendomsmegler som ønsker å starte for deg selv.     

Masse pågangsmot og lyst til å skape noe er som nevnt de desidert viktigste egenskapene. Sammen med BoligPartners trygge støtteapparat vil mulighetene for å lykkes være svært gode. 

Det er fint om du også kjenner deg igjen i beskrivelsene under:    

Salgskompetanse 

Du er glad i å selge, og evner å motivere og lede dine ansatte til å bli gode selgere. 

Nettverk

Du er godt kjent i ditt nærområde. Du har oversikt over det lokale næringslivet, vet om tomteområder som kan utvikles, og du klarer å se for deg potensielle samarbeidspartnere. 

Kapital

Eiendomsutvikling, spesielt på prosjekt, er kapitalkrevende og en avgjørende suksessfaktor er tilgang til kapital - enten det er egen eller muligheten via samarbeidspartnere.  

Gjennomføringsevne 

Du må trives med å drifte og lede et kontor med flere ansatte. Du vil alltid være involvert i mange parallelle prosesser/prosjekter, og det er derfor ekstremt viktig at du evner å ha orden og kontroll fra start til mål. 

Om du kjenner deg igjen i disse beskrivelsene håper vi at du tar kontakt med forhandlerdirektør Tom Dahl. Han er klar til å svare på alle spørsmål du måtte ha om det å være BoligPartner-forhandler. 

Vi håper å høre fra deg! 

Les om alle fordelene ved å bli BoligPartner-forhandler