Tegnet om ferdighuset – se så fint det ble

Da Veronica Isabel Pedersen og Roy Angelvik skulle bygge nytt hus i Børsa, visste de akkurat hvilke løsninger de ville ha. Nå kan du bli med på innsiden og oppleve VR-visning av BoligPartner-huset som er skreddersydd til eiernes ønsker og den flotte sjøutsikten.

Visste du at du kan gjøre store endringer på alle hus fra BoligPartner? Selv om husmodellene kalles ferdighus, blir ingen eneboliger som forhandler ProPlan Bygg AS bygger helt like. I tett samarbeid med BoligPartner sine erfarne arkitekter og ingeniører blir alle husene endret og justert slik at de passer akkurat til kundens ønsker og behov.

Tegnet om hele planløsningen

Veronica Isabel og Roy hadde mange ideer til hvordan deres nye hus skulle bli. Med utgangspunkt i husmodellen Fagerli startet de med å lage sine egne skisser hvor de tegnet inn en integrert garasje med takterrasse, kjøkken og stue i 2. etasje samt en flott voksensone bestående av soverom, walk-in closet og bad med dobbeltdusj. 

-Vi så raskt at det ville bli fin sjøutsikt fra 2. etasje. Så derfor ble det viktig for oss at ProPlan Bygg kunne snu om på hele planløsningen slik at vi fikk kjøkken og stue samt takterrasse på plass i denne etasjen, forteller Veronica Isabel.

Veronica Isabel Pedersen og Roy Angelvik endret planløsningen på sitt nye ferdighus i Børsa. Huset har i tillegg fått garasje med takterasse over. 

Bli med på innsiden

Nå kan du få oppleve det flotte hjemmet til Veronica Isabel og Roy fra innsiden. Hele huset er filmet med et 360 graders kamera slik at du kan klikke deg frem fra rom til rom og se de skreddersydde løsningene. Klikk her for å starte VR-visningen.
Ja, jeg ønsker en liten boligprat
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Arkitekttegnede løsninger til nøkkelferdig pris

Agnete Opland er boligkonsulent hos ProPlan Bygg AS i Børsa. Hun har lang erfaring med å lytte til kundenes ønsker for deretter å gi råd om løsninger som passer deres behov og rammer.

-Vi kan bistå med akkurat de samme tjenestene som en frittstående arkitekt gjør. I tillegg tilbyr vi nøkkelferdig pris på huset med en økonomisk plan som viser alle kostnadene i byggeprosjektet, forteller Agnete.

For når du bygger nytt hus med ProPlan Bygg AS syr de sammen alt for deg. De tar ansvar for alt fra prosjektering og byggesøknad til tomtearbeid og husbygging. Firmaet har egne solide tømrere som kjenner byggesystemet til BoligPartner veldig godt.

-Vi står på for kundene våre hele veien fra planleggingsfasen til huset er ferdig bygget, forteller Agnete.

Boligkonsulent Agnete Opland hos ProPlan Bygg AS

Jeg vil vite mer om skreddersydde løsninger
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?
Samtykker mangler på skjema Prat om tilpasninger

Se de flotte bildene av huset

Her kan du se masse flotte bilder av huset til Veronica Isabel og Roy. De har selv tegnet om og fått endret på husmodellen Fagerli slik at den passer akkurat til deres behov og tomtens beskaffenhet

Roser dialogen med ProPlan Bygg

Veronica Isabel og Roy er strålende fornøyde med deres nye hjem. Alt ble akkurat slik de ønsket seg.

-Vi er 100 prosent fornøyde med absolutt alt. ProPlan Bygg AS var veldig behjelpelige hele vegen med å finne løsninger på det vi ønsket oss. Vi kan absolutt anbefale dem videre til andre som vil bygge nytt hus i området her. Dette er hyggelige, hjelpsomme, jordnære og dyktige folk som fulgte oss opp hele vegen, forteller Roy.

Veronica Isabel er enig. Hun er også godt fornøyd med den økonomiske planen som ProPlan Bygg satte opp før de startet opp hele prosjektet.

-Det kom ingen økonomiske overraskelser utover det som var skissert fra dem. Vi fikk god informasjon hele vegen og også muligheten til å gjøre en del egeninnsats under byggingen. Det ble satt opp en fremdriftsplan og vi hadde god dialog med byggeledelsen hele vegen. Så dette gikk over all forventning, forteller Veronica Isabel.  

Her der du et bilde av de dyktige ansatte i ProPlan Bygg AS   

Nye spennende prosjekter

Hvilken type bolig er du på jakt etter? Ønsker du å bygge nytt hus eller ser du etter en vedlikeholdsfri leilighet med smarte og moderne løsninger? ProPlan Bygg AS jobber nå med mange nye spennende prosjekter med boliger i ulike størrelser og prisklasser.

-Vi har så mye spennende nyheter å fortelle om. Vi planlegger mange nye boliger som passer for deg som skal kjøpe din aller første leilighet, for barnefamilier og for deg som har lyst til å kjøpe en lettstelt leilighet hvor du virkelig kan slappe av og bare nyte pensjonistdagene. Så blant våre nye prosjekter kan alle finne en boligtype som passer, forteller Agnete.

Bare se på denne spennende listen: 

  • Tomannsbolig midt i Børsa sentrum
  • Berga enebolig midt i Børsa sentrum (kun 1 av 3 boliger er ledige)
  • Moderne tomannsboliger midt i Rindal sentrum på Eventunet
  • Tomannsbolig i Buvika

Se hva vi har til salgs akkurat nå

Følg med - det vil publiseres flere annonser her i løpet av kort tid

Vi er her for deg

Har du lyst til å vite mer om de nye boligprosjektene? Du er alltid velkommen til å ta en liten boligprat.

-Vi er her for deg og lytter gjerne til dine ønsker. Sammen finner vi frem til en boligtype som passer til deg og dine rammer. Vi gleder oss masse til å vise deg mer informasjon om våre nye prosjekter, så det er bare å ta kontakt for en helt uforpliktende boligprat, forteller Agnete, som legger til at ProPlan Bygg AS også har et avdelingskontor på Hitra. 

Ja, jeg ønsker en liten boligprat
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker