ProPlan Bygg AS

Brubakken 4A, 7353 Børsa | Trøndelag | skaun@boligpartner.no

Veibeskrivelse 72 86 81 00

Salgsområde for:

Rindal Orkland Holtålen Midtre Gauldal Melhus Orkdal Meldal Skaun Snillfjord Agdenes Frøya Hitra Heim (Snillfjord)

Velkommen til ProPlan Bygg AS som er vår forhandler og salgskontor i Skaun. Her får du god og profesjonell hjelp til å realisere din boligdrøm.

Ansatte

Se VR-visning av dette flotte huset

Møt familien og se VR-visningen av dette flotte huset som ProPlan Bygg AS har bygd i Børsa. Vi tilpasser alle våre eneboliger slik at du får akkurat det hjemmet du ønsker deg

Bli bedre kjent med oss i ProPlan Bygg AS

Se vår film og bli bedre kjent med oss i ProPlan Bygg AS

Se våre boligprosjekter og hytter til salgs

Nyheter

Her finner du oss

Loading map...

Om oss

Pro Plan Bygg AS har lang fartstid innen boligbyggerbransjen. Da vi skulle knytte oss til et større ferdighuskonsept, falt valget på BoligPartner, sier daglig leder Mons Gunnar Opland.
–  Pro Plan Bygg er godkjent for ansvarsrett og har god erfaringer med å ta lærlinger inn i bedriften. Vi ønsker alle gamle og nye kunder velkommen inn for en hyggelig husprat på vårt salgskontor på Rådhuset, sier Opland.
– Vi er stolte av å være en del av BoligPartner-systemet. BoligPartner har markedets kanskje flotteste arkitekttegnede ferdighus.
– Vi har et stort nedslagsfelt som BoligPartner-forhandler, og kan bygge BoligPartner-hus i Skaun, Orkdal, Melhus, Meldal, Hemne, Hitra, Frøya, Agdenes og Snillfjord.
Som BoligPartner-forhandler vil ProPlan Bygg AS legge stor vekt på solid håndverkskvalitet, tilgjengelighet og god service for kunden.
–  For oss er det viktig at kunden opplever god oppfølging i byggeprosessen. Vi legger vår ære i å være punktlige, ryddige og ha god logistikk. Vi forholder oss til skriftlige avtaler og er en bedrift som har knyttet til oss mange lokale samarbeidspartnere på leverandørsiden.