Pris på et moderne ferdighus

Prato er en stilren og smart bolig som er tegnet av våre arkitekter for å være det perfekte familiehuset. Men hva koster egentlig denne boligdrømmen?

Når man skal sette opp et priseksempel på en husmodell er det viktig å tenke på at denne prisen er basert på standard kataloghus og at sluttsummen for et hus vil variere ut fra beliggenhet, tomteforhold og kundens tilvalg og ønsker. Når husets faktiske kostnader skal regnes ut, må det tas hensyn til tilleggsfaktorer som tomte- og gravekostnader, støping av såle/grunnmur, kommunale avgifter, spesielle oppgraderinger m.m. 

Prisen i eksempelet er basert på standard kataloghus med gjeldende priser for et lite sted på Østlandet per august 2021. Oversikten forutsettes oppsatt i samarbeid med husbygger, basert på skjønn og erfaringstall. Vi gjør oppmerksom på at dette er et priseksempel og at sluttsummen for et hus vil variere stort ut fra beliggenhet, tomteforhold, kundens tilvalg og ønsker. 

PRISEKSEMPEL PRATO

Tomtekostnader - kjøpesum, tinglysning, kommunale avgifter, tilkobling etc:  700 000 kr.


Plate og grunnarbeid - utgraving, planering, fundamentering, grunnmur, plate etc: 525 000 kr.


Huspris "ferdig" over grunnmur - materialer og arbeid utvendig og innvendig, håndverkere og installasjoner : 4 120 000 kr.


Andre byggekostnader - saksgebyrer, byggestrøm, byggelånsrenter m.m: 150 000 kr. 


Prisestimat totalt: 5 495 000 kr. 


Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

En trygg rådgiver

Våre erfarne rådgivere gir deg en økonomisk trygghet gjennom hele prosessen når du skal bygge nytt hus. Les mer om dette her

En trygg økonomisk prosess

I BoligPartner er alltid totalsummen en sentral del av kjøpsprosessen, og før kontrakt skal skrives setter vi opp en økonomisk rammeplan som inneholder alle elementene og kostnadene i byggeprosjektet. Slik er du fra start sikret  en detaljert oversikt over hele ditt totale budsjett. Merk at det fortsatt finnes variable kostnader som ikke kan fastsettes før man vet hvor i landet og på hvilken tomt huset ditt skal bygges. Tilknytningsavgifter for vann, avløp og elektrisitet samt byggesaksgebyrer varierer fra kommune til kommune. For sluttsummen er det også avgjørende hvilken standard du som kunde velger på for eksempel fliser, parkett og belysning. 

Bestill digitalt magasin om våre bestselgere

6B Forside Magasin Tilpasset

Bestill gratis magasin med priseksempler på hus

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker