Pris på et moderne ferdighus

Prato er en stilren og smart bolig som er tegnet av våre arkitekter for å være det perfekte familiehuset. Men hva koster egentlig denne boligdrømmen?

Når man skal sette opp et priseksempel på en husmodell er det viktig å tenke på at denne prisen er basert på standard kataloghus og at sluttsummen for et hus vil variere ut fra beliggenhet, tomteforhold og kundens tilvalg og ønsker. Når husets faktiske kostnader skal regnes ut, må det tas hensyn til tilleggsfaktorer som tomte- og gravekostnader, støping av såle/grunnmur, kommunale avgifter, spesielle oppgraderinger m.m. 

Prisen i eksempelet er basert på standard kataloghus med gjeldende priser for en liten by på Østlandet per januar 2018. Oversikten forutsettes oppsatt i samarbeid med husbygger, basert på skjønn og erfaringstall. Vi gjør oppmerksom på at dette priseksempelet og sluttsummen for et hus vil variere stort ut fra beliggenhet, tomteforhold, kundens tilvalg og ønsker. 

PRISEKSEMPEL PRATO

Tomtekostnader - kjøp, oppmåling, utstikking og diverse avgifter: 1 259 428 kr.


Plate og grunnarbeid - utgraving, planering, fundamentering, betongarbeid og bunnledninger: 418 644 kr.


Hus - leveranse fra BoligPartner med materialer, håndverkere og installasjon: 3 084 100 kr.


Andre byggekostnader - tilpasninger, oppgraderinger ut over leveransebeskrivelse, diverse byggekostnader og byggerenter: 484 929kr. 


Prisestimat totalt: 5 247 101kr. 


Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

En trygg økonomisk prosess

I BoligPartner er alltid totalsummen en sentral del av kjøpsprosessen, og før kontrakt skal skrives setter vi opp en økonomisk rammeplan som inneholder alle elementene og kostnadene i byggeprosjektet. Slik er du fra start sikret  en detaljert oversikt over hele ditt totale budsjett. Merk at det fortsatt finnes variable kostnader som ikke kan fastsettes før man vet hvor i landet og på hvilken tomt huset ditt skal bygges. Tilknytningsavgifter for vann, avløp og elektrisitet samt byggesaksgebyrer varierer fra kommune til kommune. For sluttsummen er det også avgjørende hvilken standard du som kunde velger på for eksempel fliser, parkett og belysning. 

Se vårt boligmagasin for flere priseksempler

Magasin Forside Ny

Bestill gratis magasin

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker