BoligPartner og Bygg Team AS ønsker velkommen til kortreist hytteliv på Turufjell! Kun 90 minutter unna Oslo venter gode naturopplevelser og eventyr rundt hytteveggen året rundt. Snørike vintre, stillhet, gode solforhold og frie vakre vidder venter på deg her på Flå i Hallingdal - her pulserer det optimale hyttelivet i akkurat den takten du vil.

Om prosjektet

Ja, det er unikt og sjeldent, men du kan faktisk sette deg i bilen utenfor boligen din i Oslo og være fremme på hytta halvannen time senere! Med kun 90 minutters reisevei er Turufjell en unik hyttedestinasjon for alle som vil ha mer tid i skiløypene eller foran peisen fremfor å sitte i en bil.

Vi i Bygg Team er lokal forhandler for BoligPartner med tilholdssted på Gol, kort vei unna Flå og sentralt for hele Hallingdal. Vi er stolte av å være med på å bygge ut dette hytteområdet i samarbeid med Turufjell AS og hytteleverandør BoligPartner. Nedenfor viser vi en del eksempler på hytter plassert på noen av de tomtene vi har tilgjengelig nå. Du kan imidlertid fritt velge mellom vårt utvalg av hytter på de fleste av tomtene. 

Utbyggingen skjer i regi av Turufjell AS og alle tomtene er av høy standard med tilkobling til kommunalt vann og avløp, strøm og fiber.  

Alle våre hytter kan tilpasses etter ønsker og behov med tanke på planløsning og hyttestørrelse. 

For mer informasjon kan du kontakte hyttekonsulent hos Bygg Team AS, Torleiv E. Nestegard, eller daglig leder Per Egil Rese.

Bestill BoligPartner sin hyttekatalog her.

Bestill brosjyre for de nye V-hyttene til BoligPartner her.

Oversikt over hytteområdet og tomtekart

Se kart over området og oversikt over hvordan tomtene ligger i forhold til hverandre.

Tomtenummer og pris


Til venstre like før baseområdet 
H9 – pris 1 250 000 + omk
H10 – SOLGT
H11 – pris 1.250.000 + omk

Like ved baseområdet 
H17 – VISNINGSHYTTE Sletthø, ferdig oppført av ByggTeam
H18 – pris 1 100 000 + omk
H19 – pris 1 150 000 + omk
H20 - pris 1 150 000 + omk
H21 – pris 1 150 000 + omk
H22 – SOLGT 

Etter baseområdet mot alpinbakke
H68 - SOLGT
H72 - pris  750 000 + omk
H73 - pris  675 000 + omk
H74 - pris  750000 + omk
H75 - pris  725 000 + omk
H76 - pris  500 000 + omk
H79 - pris  650 000 + omk
H87 - pris  650 000 + omk
H88 - pris  500 000 + omk
H89 - pris  525 000 + omk
H90 - SOLGT

Oversikt av ledige tomter - oppdatert pr 4. juli 2019 

Alle våre annonser fra Turufjell

Klikk på annonsene for å lese mer om dine hyttemuligheter og tomter vi har for salg her på Turufjell.

Dette er oss

Bygg Team AS er den ledende bolig- og hytteleverandøren i hele Hallingdal.

Bygg Team AS har kontor på Gol, midt i Hallingdal. Vi tilbyr hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger i ulike størrelser og prisklasser.

Vi har også god tilgang på tomter som vi kan tilby for våre kunders prosjekter. Med dedikerte personer i alle ledd, gir vi god kundeservice med individuell oppfølging. Vi tar oss av hele byggeprosessen dersom det er ønskelig, fra tomtebefaring med bistand til plassering av bygget, innen alle fag fra graving, mur/betong, rør, el, maling, tegninger, dokumenter for byggesøknad osv.

Alle avtaler gjøres i henhold til Norsk Standard basert på Bustadsoppføringslova med tilhørende garantier, og vi forsikrer bygget i hele byggeperioden.

Bygg Team ønsker å være din lokale rådgiver på veien mot hyttedrømmen, og sørge for at byggeprosjektet blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt tid.

Vi oppfører hytter på alle type tomter og har god dialog med Turufjell AS og kan bistå med kjøp av ønsket tomt på området - inkludert tomter vi ikke har for salg selv.

For mer informasjon, se vår hjemmeside: www.byggteam-gol.no

Kom og opplev visningshytta Sletthø!

Nå kan du oppleve en av våre bestselgere fra innsiden. Kanskje et besøk i hyttemodellen Sletthø kan inspirere dine hytteplaner?

Visningshytta Sletthø  er klar for besøk.
Ved å oppleve BoligPartner-hyttene fra innsiden får du et godt innblikk i planløsning, romfølelse, lysforhold, muligheter, samt at du ser kvaliteten på vårt håndverk. Vi kan gi råd og si noe om muligheter for egne tilpasninger av hytten til dine ønsker og behov. I denne aktuelle hytten er det eksempelvis laget et separat wc ved inngangen.

Feire jul i ny hytte?

Visningshytta Sletthø skal selges, og om den passer til dine ønsker og du vil ha en hytte innen jul, så er dette en stor mulighet.

I tillegg til denne Sletthø-modellen, har Bygg Team AS flere visningshytter i Hallingdal. Ta kontakt med oss for en privat visning!

Du kan også oppleve hyttemodellene Midthø og Foris på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta.
Visning kan avtales med:
Jan Tore Sunde, Destinasjonsansvarlig Fritid
Tlf 924 41 138
Mail: Jan.Tore.Sunde@boligpartner.no

Klikk her for å la deg inspirere av alle vår hyttemodeller.

Turufjell er et område i stor utvikling

Mye spennende er planlagt for å skape et optimalt hyttemiljø på Turufjell. Her kan du lese litt om hva som skal tilrettelegges for hyttefeltet i nær fremtid med fokus på aktivitet og trivsel.

* Skitrekk i familiebakken åpner vinter 2019.  


* Merket tursti til Kristnatten 1076 m.o.h.


* Merket tursti til fiskevann hvor det skal settes opp en gapahuk med bålpanne. 


* Løypenett med langrenn i hytteområdet, som vil tilrettelegges for sykling om sommeren. Her vil det settes opp flere gapahuker med bålpanne. 


* Noe av løypenettet vil tilrettelegges for rullestol og barnevogn. 


* 25-30 hytter er under bygging. Per juni 2019 er det planlagt å bygge 50 hytter.    

Les mer om Turufjell her.

Se film fra hytteområdet

Start filmen og se mer av Turufjell og området rundt.

Kortreist hytteliv i optimale omgivelser

90 minutter unna Oslo venter unike muligheter på Flå i Hallingdal. Kanskje er det akkurat nå at hyttedrømmen din skal bli til virkelighet?

Hva er det beste med hytta? Den korte bilturen eller alt vi kan finne på sammen? Det er innenfor disse veggene at du lar tiden stå stille noen dager sammen med de du aller helst liker å dele fritiden din med. Utenfor venter milevis med nypreparerte løyper, spennende nedfarter, idyllisk turterreng og nydelig sommernatur sett aller best fra et sykkelsete. 

Illustrasjonsfoto: Idéskisse for fremtidig utvikling av baseområdet på Turufjell. 

Fantastisk natur på alle kanter

Turufjell ligger i Flå i Hallingdal, et dalføre som inviterer til snørike vintre, varme sommersesonger, endeløse langrennsløyper og turstier, sjarmerende setervoller og glitrende fiskevann. Når du står midt i dette landskapet er det rart å se for seg at Oslo ligger 90 minutter unna.

Kort vei til opplevelser, shopping og servering

Kun 10 kilometer unna hytta kan du besøke Flå kjøpesenter som er åpent 7 dager i uken. Det betyr at du både har shopping og serveringssteder rett i nærheten når du ønsker det. Bjørneparkens magiske møter med norske og eksotiske dyr ligger også like ved Flå sentrum.

Farmen-vinneren 2019 har valgt Turufjell som sin hyttedestinasjon

Farmen-vinner Tonje Frøystad Garvik og kjæresten Lene Sleperud har valgt å bygge premie-hytta si fra BoligPartner på Turufjell. Nå er alt klart for å starte byggingen av hyttemodellen Midthø.