Boligpartner

Om vårt hyttefelt på Turufjell

BoligPartner og Bygg Team AS ønsker velkommen til kortreist hytteliv på Turufjell! Kun 90 minutter unna Oslo venter gode naturopplevelser og eventyr rundt hytteveggen året rundt. Snørike vintre, stillhet, gode solforhold og frie vakre vidder venter på deg her på Flå i Hallingdal - her pulserer det optimale hyttelivet i akkurat den takten du vil.

Ja, det er unikt og sjeldent, men du kan faktisk sette deg i bilen utenfor boligen din i Oslo og være fremme på hytta halvannen time senere! Med kun 90 minutters reisevei er Turufjell en unik hyttedestinasjon for alle som vil ha mer tid i skiløypene eller foran peisen fremfor å sitte i en bil.

Vi i Bygg Team er lokal forhandler for BoligPartner med tilholdssted på Gol, kort vei unna Flå og sentralt for hele Hallingdal. Vi er stolte av å være med på å bygge ut dette hytteområdet i samarbeid med Turufjell AS og hytteleverandør BoligPartner. 

Utbyggingen skjer i regi av Turufjell AS og alle tomtene er av høy standard med tilkobling til kommunalt vann og avløp, strøm og fiber.  

Det er fullt mulig å velge en annen hyttemodell fra vårt brede hytte-sortiment. Vi kan tilpasse alle hytter etter ønsker og behov mht planløsning og hyttestørrelse.

Turufjell Langrenn.jpg

Meld interesse for Turufjell

Registrer deg som interessent, så tar vi snart kontakt med deg for å gi deg mer informasjon.

Portrett av Marit Løken

Hytte- og boligkonsulent

Marit Løken

Tlf 97 18 73 24 Send epost
Bygg Team AS Sentrumsveien 24, 3550 Gol Tlf 32 07 44 11 | Send epost

Turufjell er et område i stor utvikling

Mye spennende er planlagt for å skape et optimalt hyttemiljø på Turufjell, med fokus på aktivitet og trivsel. Se noen bildeglimt i galleriet under.

Les mer om Turufjell her

Se film fra hytteområdet

Start filmen og se mer av Turufjell og området rundt.

Dette er oss i Bygg Team

Bygg Team AS er den ledende bolig- og hytteleverandøren i hele Hallingdal. 

Bygg Team AS har kontor på Gol, midt i Hallingdal. Vi tilbyr hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger i ulike størrelser og prisklasser.

Vi har også god tilgang på tomter som vi kan tilby for våre kunders prosjekter. Med dedikerte personer i alle ledd, gir vi god kundeservice med individuell oppfølging. Vi tar oss av hele byggeprosessen dersom det er ønskelig, fra tomtebefaring med bistand til plassering av bygget, innen alle fag fra graving, mur/betong, rør, el, maling, tegninger, dokumenter for byggesøknad osv.

Alle avtaler gjøres i henhold til Norsk Standard basert på Bustadsoppføringslova med tilhørende garantier, og vi forsikrer bygget i hele byggeperioden.

Bygg Team  ønsker å være din lokale rådgiver på veien mot hyttedrømmen, og sørge for at byggeprosjektet blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt tid.

Vi oppfører hytter på alle type tomter og har god dialog med Turufjell AS og kan bistå med kjøp av ønsket tomt på området - inkludert tomter vi ikke har for salg selv.

For mer informasjon, se vår hjemmeside:  www.byggteam-gol.no

Fantastisk natur på alle kanter

Turufjell ligger i Flå i Hallingdal, et dalføre som inviterer til snørike vintre, varme sommersesonger, endeløse langrennsløyper og turstier, sjarmerende setervoller og glitrende fiskevann. Når du står midt i dette landskapet er det rart å se for seg at Oslo ligger 90 minutter unna.

Kort vei til opplevelser, shopping og servering

Kun 10 kilometer unna hytta kan du besøke Flå kjøpesenter som er åpent 7 dager i uken. Det betyr at du både har shopping og serveringssteder rett i nærheten når du ønsker det. Bjørneparkens magiske møter med norske og eksotiske dyr ligger også like ved Flå sentrum.

Vinnerhytta til farmenvinneren fra 2019.

Farmen-vinneren 2019 valgte Turufjell som sin hyttedestinasjon

Farmen-vinner Tonje Frøystad Garvik og kjæresten Lene Sleperud har valgt å bygge premie-hytta si fra BoligPartner på Turufjell. Se så fin hytta ble.

Bli med inn på hyttebesøk