Boligpartner

Presis Bolig AS

Adresse:
Karlsøyvegen 18, 9015 Tromsø
Veibeskrivelse

Velkommen til Presis Bolig AS - BoligPartner sin forhandler i Tromsø-distriktet. Her møter du ansatte med lang og bred erfaring fra byggebransjen, som kan hjelpe deg med å realisere din drømmer - enten det handler om å kjøpe et nytt hjem eller en ny hytte.

Våre salgsområder for hus:
Våre salgsområder for hytter:

Ansatte

Portrett av Thomas Henriksen

Daglig leder

Thomas Henriksen
Portrett av Glenn Sandnes

Boligkonsulent

Glenn Sandnes

Her kan du se hva vi har ute til salgs

Klikk deg inn for å se våre til salgs annonser på finn.no

Vil du bli en del av teamet vårt?

Nå søker vi etter en ny byggeleder som vil være med oss å realisere boligdrømmer.

Les mer her

Om oss

Presis Bolig AS gleder seg til å møte deg som kunde. 

Du som kunde får en god opplevelse ved bygging av ditt drømmeprosjekt. Gjennom årevis med erfaring i byggebransjen, vet vi at kommunikasjon i byggeprosessen er blant de viktigste faktorene for en tilnærmet feilfri leveranse. Dette er noe vi har stort fokus på, og våre kunder skal føre seg ivaretatt helt fra de oppretter kontakt med oss til siste sluttbefaring er gjennomført, forteller daglig leder Thomas Henriksen. 

Selv har han jobbet som tømrer siden 2002, og har vært selvstendig næringsdrivende siden 2007. I løpet av disse årene har han opparbeidet seg en veldig god og nyttig erfaring med både salg og oppføring av både eneboliger og hytter. 

Velger du Presis Bolig AS vil de benytte hovedsakelig egne håndverkere og følge din byggeprosess veldig tett. Dette for å sikre at kvaliteten ivaretas gjennom hele prosessen. 

Presis Bolig AS utvikler også tomte-områder og kan hjelpe deg med dette helt fra første befaring til reguleringen. 

-Vi har både kunnskap, interesse og erfaring innenfor dette feltet også, slår Henriksen fast.

Så om du har tomt, husplaner, hytteplaner eller bare har lyst på en hyggelig og uforpliktende boligprat – ta kontakt med Presis Bolig AS. De er her for deg.