Boligpartner
Tomannsboligen Breim her plassert på en skrå tomt. Huset har underetasje og  hovedetasje og vises med pulttak og fasadekledning i to nyanser av jordfarger.
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 01. desember 2023
Lesetid: ~4 min

Lønnsom tomteutvikling

Det er ikke bare store områder som er lukrative å bygge ut. Også mindre tomter lar seg enkelt utnytte til bygging av prosjektboliger. Har du en tomt og en idé, da har vi produktene og kunnskapen for å hjelpe deg med utviklingen.

Sitter du på et større eller mindre tomteområde du ønsker å regulere for utbygging - da er vi en aktuell partner. Vi bygger alt fra tomannsboliger, til prosjekter med mange titalls enheter. For oss er alle prosjekter like viktige og aktuelle. Vi samarbeider med både små og store utbyggere, privatpersoner og selskaper. Målet vårt er alltid et gjensidig godt forhold bygget på tillit og samarbeid.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Landets ledende fagmiljø

Ikke alle sitter på kunnskapen som trengs for å gå i gang med å utvikle en tomt. Da er det trygt å vite at BoligPartner har et av landets ledende fagmiljø representert ved sitt hovedkontor. Her sitter det både arkitekter, ingeniører, saksbehandlere og eksperter på søkeprosesser. Disse ressursene trekker vi på i alle våre utbyggingsprosjekter. Og slik vet du at du får hjelp og at ditt prosjekt vil bli ivaretatt. Så om du er usikker på søkeprosesser, tomtetilpasninger eller reguleringsplaner – da har vi et apparat i bakhånd som står parat til å hjelpe. Vi gjør det vi kan for at utbyggingen skal bli en smertefri og god prosess for alle involverte.

Hvert prosjekt er unikt

Vårt store arkitekt- og ingeniørmiljø gir oss i tillegg et konkurransefortrinn når det gjelder tilpasninger. Selv om vi i vår Et Godt Hjem-serien presenterer et utvalg av våre standard prosjektboliger, har vi lang erfaring i å bygge varianter og alternativer av disse. Vi lager også helt nye prosjektboliger som vi tegner fra bunnen av, og vi mikser gjerne stilarter om det er nødvendig. Dette gjør vi fordi vi vet at hvert enkelt prosjekt er unikt. Og fordi hvert prosjekt er unikt, krever det en skreddersydd plan. Den hjelper vi deg med.