Boligpartner
Illustrasjonsbilde av den koselige uteplassen boligen får

Nøkkelferdige rekkehus på Varhaug med flott natur i nærheten.

Nå har du en unik mulighet til å sikre deg et innholdsrik og praktisk rekkehus med kort vei til Varhaug sentrum. Rekkehusene går over to etasjer og har smarte planløsninger med tre soverom, eget vaskerom og felles uteområde med hage mot sør. Hver enhet får også en praktisk carport.

På Klaratunet i Varhaug skal vi bygge ni enheter i rekkehus med gode planløsninger. Boligene vil bestå av fire roms leiligheter på 85 kvm over to etasjer.

Meld interesse

Hva med en frisk gåtur langs de magiske jærstrendene eller ta fram sykkelen og utnytt milevis med sykkelstier og lite trafikkerte veier.

I Klaratunet har en kort vei til det meste av Varhaugs fasiliteter. Mulighetene for et aktivt liv er mange og tilgjengeligheten nær. Vi mener at Varhaug har kanskje Norges beste idrettsanlegg med en fantastisk kapasitet, dette alene gjør Klaratunet til en attraktiv plass å bo.

Boligfeltet ligger solrikt og landlig til, ingen køer, ingen rush-trafikk og ingen bekymring for om du rekker å hente i barnehagen.

Fordeler ved rekkehusene i Klaratunet: 

  • Prisgunstige rekkehus.
  • Lav strømregning.
  • Ingen rehabilitering og oppussing – alt er nytt.
  • Trygghet og garantier for jobbene som er gjort i huset.
  • Parkering i carport.
Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

10 grunner til å kjøpe ny bolig

Boligene

Områdebilder

Flotte rekkehus på Klaratunet

Dette blir ni flotte rekkehus med gode planløsninger. Boligene vil bestå av fire roms leiligheter over to etasjer som er på 85 kvm.

Plantegninger

Klaratunet ligger innerst i Svanevegen/Måkevegen. Herifra er det kort veg til både barne og ungdsomsskoler. Barnehage og idrettsanlegg er kun en kort spasertur unna. Vil du på handletur finner man flere butikker i Varhaug sentrum. Fra boligfeltet har du også umiddelbar tilgang til vakre tur- og friluftsområdener.

Vil du ha mer informasjon om boligene våre?

Snakk gjerne med meg.

Portrett av Espen H. Thunes

Boligkonsulent

Espen H. Thunes

Tlf 91 10 31 00 Send epost
BoligPartner Stavanger Stokkamyrveien 13, 4313 Sandnes Tlf 48 11 17 00 | Send epost