Boligpartner

Nye boliger til salgs

Salgstrinn BKS2

På marka mellom Svehaug og Fjellmyr planlegges det seks eneboliger i kjede. Her vil du bo i et attraktivt villaområde like utenfor Haugesund. Stille, rolig og nær marka. Samtidig er det kort vei til det glade byliv.

Prospekt Meld interesse

2 bad - 4 soverom - carport - fantastisk fellesområde

Meld interesse!

Ta kontakt for mer informasjon om boligene på Hemmingstad.

Henriette Opheim
47 45 46 29
Send e-post

Bestill digitalt prospekt for BKS2

I prospektet kan du lese mer om boligene, området og se leveransebeskrivelse. Da du bestiller prospekt vil vi ta kontakt med deg for å høre om du ønsker mer informasjon om prosjektet.

Henriette Opheim | Boligkonsulent, Tlf 47 45 46 29, henriette.opheim@boligpartner.no

Vakre Hemmingstad

Bo tilbaketrukket i rolige omgivelser med flotte turområder like ved. Her kan du f.eks. ta turen til Varden. Eller dra på skikkelig utforskertur i de opplyste turløypene i Djupdalen. Det levende bylivet er også like ved. Har du lyst på en fersk, rykende kopp kaffe eller en liten shopping tur? Da er både Haugesund og Raglamyr med en rekke servicetilbud like ved.

Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

10 grunner til å kjøpe ny bolig

Bylivet i Haugesund

I levende Haugesund finner du alt som forventes av en by. Koselige kaféer, gode shoppingmuligheter, et myldrende uteliv og spennende restauranter. Den pulserende byen tar beboerne på alvor og arranger hele året kulturopplevelser og festivaler for store og små. I tillegg til dette finner du storslått natur med en rekke spennende turområder av ulik sort.

Galleri

BKS 7 - eneboliger i kjede i salg!

Moderne og flotte rekkehus med over to og tre plan.

Tiltalende boliger i rekke i meget attraktivt område - romslige familieboliger med carport og 4 sov.

Boligene er romslige og passer godt til de aller fleste. Her er det til salgs ni boliger over to og tre etasjer, husene varierer i størrelse men alle rommer hele fire soverom og carport. De har kjekke terrasser over carport, husene over tre etasjer har i tillegg overbygget terrasse i tredje etasje.

Meld interesse nå

Illustrasjonsbilde av BKS7

Illustrasjoner BKS7

Enebolig i kjede BKS7 er i salg

Hektiske hverdager?

Mye du skal rekke i løpet av korte ettermiddagstimer? Fra ditt hjem på Hemmingstad har du nærhet til alt. Du finner matbutikk, busstopp, barnehage, barneskole og flere videregåendeskoler like i nærheten. Alt er innenfor gåavstand. Du finner også Busslomme rett nedi veien.

I nærmiljøet finnes det også flere fritidstilbud på Solvang, med fotballbaner, ishall, klatrevegg, svømmehall.