Boligpartner

Flotte rekkehus på Hemmingstad!

På marka mellom Svehaug og Fjellmyr planlegges nå disse flotte boligene. Ni spennende rekkehus i forskjellige størrelser på Hemmingstad. Her vil du bo i et attraktivt villaområde like utenfor Haugesund. Stille, rolig og nær marka. Samtidig er det kort vei til det glade byliv. Hemmingstad Husene vil bli omkranset med det tøffeste fellesområde med blant annet klatrenett, bålhuspaviljong, kunstress og flotte sittegrupper. 

Se digitalt prospekt her

Vakre Hemmingstad

Bo tilbaketrukket i rolige omgivelser med flotte turområder like ved. Her kan du f.eks. ta turen til Varden. Eller dra på skikkelig utforskertur i de opplyste turløypene i Djupdalen. Det levende bylivet er også like ved. Har du lyst på en fersk, rykende kopp kaffe eller en liten shopping tur? Da er både Haugesund og Raglamyr med en rekke servicetilbud like ved.

Interessert?

Snakk gjerne med meg.

Antonie Pettersen
907 75 746
Send e-post

Moderne og flotte rekkehus med over to og tre plan. Boligene er romslige og passer godt til de aller fleste. 

Plantegninger

Illustrasjoner

Bildet er en illustrasjon som vil kunne avvike fra virkelig miljø og omgivelser

Vil du ha mer informasjon om vårt prosjekt på Hemmingstad?

Snakk gjerne med meg.

Antonie Pettersen
907 75 746
Send e-post

Bylivet i Haugesund

I levende Haugesund finner du alt som forventes av en by. Koselige kaféer, gode shoppingmuligheter, et myldrende uteliv og spennende restauranter. Den pulserende byen tar beboerne på alvor og arranger hele året kulturopplevelser og festivaler for store og små. I tillegg til dette finner du storslått natur med en rekke spennende turområder av ulik sort.

Galleri

Vil du ha mer informasjon om vårt prosjekt på Hemmingstad?

Snakk gjerne med meg.

Antonie Pettersen
907 75 746
Send e-post

Hektiske hverdager?

Mye du skal rekke i løpet av korte ettermiddagstimer? Fra ditt hjem på Hemmingstad har du nærhet til alt. Du finner matbutikk, busstopp, barnehage, barneskole og flere videregåendeskoler like i nærheten. Alt er innenfor gåavstand. Du finner også Busslomme rett nedi veien.

I nærmiljøet finnes det også flere fritidstilbud på Solvang, med fotballbaner, ishall, klatrevegg, svømmehall.


Store fordeler med å kjøpe nytt hus

Spar penger hver måned ved å bo i et nytt hus vs. i en eldre bolig. Her kan du lese om hvorfor det er slik.

Bygde stort hus – bruker mindre strøm

Da Marie og Thor bodde i en eldre bolig på 150 kvm, brukte de 30.000 kWt i året. Det er hele 10.000 kWt mer enn det de bruker i dag, i sitt nye, store hus fra BoligPartner.