Boligpartner
Illustrasjon av boligfeltet Hasle terrasse

Velkommen til Hasle terrasse!

Nå kan du skape ditt drømmehjem kun en kort kjøretur fra Sarpsborg sentrum. På dette nye boligfeltet har du nå mulighet til å skaffe deg eneboligtomt eller tomannsbolig.

Les mer om tomtene

Les mer om leilighetene

Ønsker du mer informasjon om boligfeltet på Hasle terrasse?

Ta kontakt!

Portrett av Morgan Bjerk

Boligkonsulent

Morgan Bjerk

Tlf 47 45 15 55 Send epost
SB Eiendomsutvikling AS Kirkegata 56, 1721 Sarpsborg Tlf 91 79 13 37 | Send epost

Situasjonsplan Hasle terrasse

Bolig i landlige omgivelser med alt du trenger i nærområdet

Nå kan du bygge hus på det nyetablerte boligområdet mellom eksisterende Hasle Terrasse og Hasletoppen. Tomteområdet grenser i Nord til eksisterende boligområde på Hasle Terrasse. Bygg drømmehuset på flate tomter med gode solforhold eller flytt inn i en moderne tomannsbolig. 

Dette er et åpent og luftig boligfelt med skogen som nærmeste nabo. Her er det kort vei til flotte turområder. Her du glad i å sykle? Det er flere fine sykkelruter som går gjennom Hasle og områdene rundt. Glomma er et godt fiskeområde og tilbyr muligheter for å fiske etter ørret, gjedde og abbor. På sommerhalvåret er det kun en kort kjøretur til flotte badeplasser. Glomma er også populært område for kajakk- og kanopadling. Det er flere steder i nærheten av Hasle hvor man kan leie utstyr. Nipa skogen byr på utallige mil med turstier og flere flotte fiskeplasser.

Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

10 grunner til å kjøpe ny bolig

Et koselig lokalområde med alt du trenger i hverdagen

Vestby planteskole på Hafslundøya ligger kun 5 minutters biltur unna Hasle terrasse. Her møter du en fremoverlent gjeng som kan alt om blomster, en skjult perle med utrolig bredt utvalg og god kvalitet på alt til inne og uterommet.

På Hafslundøya finner du også Coop Extra, Boots apotek, lege og en hyggelig frisør. Alt du trenger 5 minutter fra Hasle terrasse.

Skulle uhellet være ute er det bare å ta kontakt med den blide gjengen hos Kultorp Bilservice kun et steinkast fra boligfeltet, de utfører alt innen bil, EU-kontroll, reparasjon og service.

Hasle skytterlag har et lokalt tilbud med eget klubbhus like i nærheten av boligfeltet. Hafslund IF og Varteig IL er også to lokale lag fotballag som ligger en kort kjøretur unna. Øya golfpark ligger kun 3 minutter sydover, her kan de friste med 6 hullsbane, 18 hullsbane og frisbeegolf.

Øya Baker’n er en populær møteplass når helgekosen skal kjøpes inn, her finner du blide og service innstilte medarbeidere som kan friste med mye godt.

Det ble etablert ny gang og sykkelbro fra Hafslundøya og over til Opsund, en sykkeltur fra Hasle til Sarpsborg Sentrum tar deg ca. 12 minutter, til stor glede for mange som ønsker å nyte sentrums tilbudene og ikke minst få med seg en fotballkamp med Sarpsborg 08 sammen med venngjengen.

Skole og barnehager:

  • Hasle Barnehage ligger kun 400 meter Nord for tomteområdet.
  • Hafslundsøya Barnehage ligger kun 3 km syd mot Sarpsborg sentrum.
  • Hafslundsøya Skole ligger også kun 3 km syd mot Sarpsborg sentrum.
  • Varteig Barne og Ungdoms skole ligger en 8 minutters kjøretur Nordover, bussforbindelse finner du rett ved tomtene.

Sarpsborg sentrum

Selv om man bor landlig til på Hasle er det ikke lang vei til Sarpsborg sentrum. Byen har mange historiske bygninger og monumenter, en rekke idrettsanlegg og aktiviteter og levende kulturscene. Sarpsborg ligger heller ikke langt fra Oslo. Dette gjør at man har tilgang til alle fordelene som en storby kan tilby, samtidig som man kan nyte livet i en mindre by.

shutterstock_1255796158.jpg

Første salgstrinn i salg!

Bo enkelt i tomannsbolig

Stor tomannsbolig over to plan med funksjonell planløsning som sikrer deg hele fire soverom og biloppstillingsplass i direkte nærhet til inngangsdøren.

Her får du en arealeffektiv leilighet på 106 kvadratmeter med åpen kjøkken- og stueløsning, bad i underetasjen, ekstra toalett i hovedplan og hele fire soverom. Fra stuen i hovedplan har man direkte utgang til stor overbygd terrasse. Hovedinngangen er i underetasjen, like i nærheten av biloppstillingsplass.

Se finn-annonse

Ønsker du mer informasjon om våre tomannsboliger på Hasle? Meld din interesse nå.

Tomtene på Hasle terrasse

Bygg drømmehuset på solrik tomt. Drømmer du om en moderne husmodell? Eller er det kanskje en mer klassisk stil som står øverst på ønskelista? I samarbeid med vår boligkonsulent finner vi, og tilpasser, den husmodellen du ønsker.

Last ned prospekt for informasjon om størrelser og priser

Se alle våre husmodeller her

Hasle terrasse - drone.jpg Ca. plassering av tomtene på feltet

Ønsker du mer informasjon om tomtestørrelse og priser?

Husmodell Taranto

Husmodell Asti