Boligpartner

Golbergsgutu boligområde

Bygg Team AS er stolt av å vise deg «Et godt hjem» i solrike Golbergsgutu. Her kan du realisere boligdrømmen i ny og moderne leilighet eller skreddersydd enebolig. Kjenn gleden av å eie egen bolig - velkommen til Golbergsgutu Boligområde.

Tomteområdet ligger landlig og solrikt til med flott utsikt mot Gol sentrum. Her tilbyr vi et bredt spekter av leiligheter, tomannsboliger, eneboliger i kjede og eneboliger i forskjellige størrelser og prisklasser. Byggingen av de aller første boligene her er allerede godt i gang. Ta kontakt med oss du også – så kan det bli deg som får flytte inn i nytt hjem her øverst i Tuppeskogen, halvannen kilometer fra Gol sentrum.   

På eneboligtomtene har du muligheten til å bygge alt fra tradisjonelle hus til moderne funkishus. Reguleringsplanen gir stort spillerom. Så hvis du ønsker deg et spennende funkishus med takterrasse og flatt tak, gir vi deg nå muligheten til å bygge dette drømmehuset her sammen med oss. 

Bor du i Golbergsgutu kan du glede deg til aktive dager på nabolagets eget fritidsområde. Her blir det lekeplass og akebakke samt en koselig grillhytte hvor dere får god plass til både store og små. Vi ønsker å skape et trygt og godt bomiljø, hvor det er rom for alle generasjoner.

Ta kontakt med oss i dag, så kan vi fortelle deg mer Golbergsgutu. Vi kan også gi deg informasjon om huspriser og vise deg rundt på tomteområdet. 

Meld interesse for Golbergsgutu boligområde

Fyll ut skjemaet under, så får du mer informasjon om Golbergsgutu boligområde

Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

10 grunner til å kjøpe ny bolig

Her er tomteområdet

Golbergsgutu boligområde ligger øverst i Tuppeskogen med gangavstand til Gol sentrum (1,5 km) og barne- og ungdomsskolen. Kjør RV52 Hemsedalsveien fra Gol mot Hemsedal. Etter ca 700m ta venstre inn Tuppeskogveien. Kjør videre ca 700m oppover, så vil Golbergsgutu Boligfelt være skiltet og ligge på høyre hånd

Ledige tomter

Klikk i kartet for mer informasjon om de enkelte tomtene.

En aktiv hverdag

Ta på deg gode sko. I nærområdet til Golbergsgutu ligger et flott turterreng klart og bare venter på besøk av deg. Her kan du spasere, sykle eller spurte deg gjennom fin natur og koselige områder. Om vinteren er det bare å glede seg til raske svinger nedover alpinbakkene på Skagahøgdi skianlegg eller friske turer i langrennsløypene på Solseter. Drømmer du om minnerike toppturer, kan du ta turen videre oppover mot Skaraasen der du finner mange stier opp til høgfjellet. 

Dette er Bygg Team AS

Bygg Team AS er din lokale bolig- og hytteleverandør for hele Hallingdal.

Bygg Team AS har kontor på Gol, midt i Hallingdal. Vi startet opp med to mann i 2001, og har bygget sten på sten fram til idag med godt over 20 ansatte. Vi benytter i hovedsak egne lokale håndverkere og underentreprenører og følger byggeprosessen nøye med egen prosjektleder og byggeplasstyring, slik at kvaliteten sikres og ivaretas hele veien. 

Vi tilbyr hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger i ulike størrelser og prisklasser, med høy kvalitet på håndverket, tilpasset kundens behov og ønsker. Vi har også god tilgang på tomter som vi kan tilby våre kunders prosjekt.

Med dedikerte personer i alle ledd, fra første møte til salg og drift, gir vi god kundeservice med individuell oppfølging og kommunikasjon. Med vår lange erfaring og praktiske innsikt gir vi våre kunder råd og veiledning gjennom hele byggeprosessen, og det skaper god trygghet for våre kunder. Vi tar oss av hele byggeprossessen fra A til Å dersom det er ønskelig, fra tomtebefaring med bistand til plassering av bygget, alle fag fra graving, mur/betong, rør, el, maling, tegninger, dokumenter for byggesøknad osv. Alle avtaler gjøres ihht Norsk Standard basert på Bustadsoppføringslova med tilhørende garantier, og vi forsikrer bygget i hele byggeperioden.

Med Bygg Team AS sin bistand skal det være enkelt å få realisert sitt bolig- eller hytteprosjekt. Vi legger vår ære i at våre kunder skal bli fornøyde, for fornøyde kunder er våre beste ambassadører. Du vil som kunde hos Bygg Team AS oppleve å bli ivaretatt, ikke bare under selve prosessen, men også etter at du har fått overlevert din nye bolig. Som lokal aktør og leverandør, går vi aldri fra vårt ansvar, og du vet at vi alltid er i nærheten for deg.

Godt håndverk din trygghet!

For mere informasjon, se våres nettside. Klikk her.