Boligpartner

Byggeleder Anders (35) med Raumarheim nr. 30 klar til overlevering

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 21. november 2023
Lesetid: ~11 min
Byggeleder Anders Lundby (midten) utenfor nok en ny Raumarheim. Til venstre står Kjetil Landsverk (kunde), Even Nesset (tidligere boligkonsulent) og Hanne Hammerstad Karlsen (kunde) Byggeleder Anders Lundby (midten) utenfor nok en ny Raumarheim. Til venstre står Kjetil Landsverk (kunde), Even Nesset (tidligere boligkonsulent) og Hanne Hammerstad Karlsen (kunde)

Få kjenner hver krik og krok i husmodellen Raumarheim bedre enn Anders Lundby. Nylig overleverte han nok en variant av BoligPartner sitt bestselgerhus til en spent familie som gleder seg til å flytte inn.  

-Jeg forstår utrolig godt at dette er BoligPartner sin mest solgte husmodell, sier Anders.

Nå er det gått akkurat syv måneder siden byggearbeidene startet ute på den landlige tomten i Ottestad. Nå er hele drømmehuset Raumarheim på 214 kvadratmeter ferdig og klart til å fylles med liv.  

-I dag er det overlevering. Det er en skikkelig høytidsdag hvor kundene får overta husnøklene til det nye hjemmet sitt, forteller Anders Lundby. Han er en av byggelederne hos BoligPartner sitt kontor i Hamar, og er den som har ledet hele byggeprosessen av denne Raumarheimen. Det betyr at det er han som har koordinert alle underleverandørene, kontrollert jobbene som er gjort, gjennomført befaringer og fulgt opp kundene tett hele vegen helt fra før byggestart til dagens overlevering.

Overtakelse-17-kopi.jpg Byggeleder Anders Lundby i trappa opp til husets 2. etasje

500 hjem på 7 år

Anders har jobbet i BoligPartner i snart 13 år. I de siste syv årene har han vært byggeleder hos BoligPartner Hamar . I løpet av disse årene fra 2016 og frem til i dag, har salgskontorene i Hamar og Elverum totalt sett skapt nærmere 500 nye boliger og hytter i områdene: Hamar, Løten, Stange, Ringsaker, Elverum, Engerdal, Grue, Trysil, Våler, Åmot og Åsnes. Hele 30 av disse er varianter av husmodellen Raumarheim.

Daglig leder hos BoligPartner Hamar og BoligPartner Elverum , Pether Stramrud, er stolt av alle de flotte boligene og hyttene kontoret har bygd.

-Vi takker så mye for tilliten kundene våre gir oss. Nå står det nye hjem og hytter fra BoligPartner veldig mange steder rundt omkring i salgsområdet vårt. Vi har skapt helt nye boligfelt og hyttefelt. Bygd masse eneboliger og hytter, men også mange rekkehus og lettstelte, moderne leiligheter, forteller Pether stolt.

boligfelt.jpg Dronefoto av boligfelt på Ingeberg, hvor BoligPartner Hamar har skapt mange nye hjem de siste årene.

Bestill gratis huskatalog

Senior Arkitekt i BoligPartner Idar Sambu skreddersyr løsninger slik at kunden får akkurat det drømmehuset de ønsker seg.

Skreddersyr drømmehus

Selv om mange kunder velger samme husmodell, blir ingen av husene helt like. Årsaken er at alle ferdighusene endres og justeres slik at de passer akkurat til kundenes ønsker, behov og til tomten huset bygges på. 

At Raumarheim er et drømmehus for mange familier forstår Anders veldig godt. Han liker modellen så mye, at han og kona rett og slett har bygd samme huset selv.

-Vi har bygd på Navneberget i Stange og stortrives der, forteller Anders, som i sin egen boliggate har hatt ansvaret for byggeledelsen av hele 7 andre varianter av husmodellen.

Raumarheim over hele landet

Raumarheim har ligget stabilt inne på bestselgerlisten til BoligPartner i mange år. Bare de siste 6 årene, er det blitt bygd hele 70 ulike varianter av huset – rundt omkring i landet vårt. Huset er i to etasjer, og inneholder hele 5 soverom, 2 stuer, 2 bad, masse bodplass samt et eget vaskerom. Les gjerne mer om huset her .

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem. Illustrasjon av husmodellen Raumarheim, BoligPartner sitt bestselgerhus.
Anders Lundby, byggeleder hos BoligPartner Hamar

En trygg byggeprosess

Å bygge et nytt hus er en stor milepæl i livet. Anders er stolt over alle som velger BoligPartner som leverandør når de skal finne sitt nye hjem eller bygge drømmehytta.

- Vi forvalter kundenes største investering, og derfor er det vårt ansvar at de får en trygg og forutsigbar byggeprosess. Jeg er både ydmyk og stolt over den tilliten kundene våre gir oss, forteller han. 

Den splitter nye Raumarheimen i Ottestad er ganske så lik slik den presenteres i huskatalogen, men kundene har gjort noen justeringer på planløsningen i husets første etasje.

-Raumarheim er en husmodell som det er lett å tilpasse, spesielt fordi den kun har en bærelinje i første etasje. Det gjør det enkelt å endre på romløsningene, forklarer Anders.

Han tror det er den store plassen, den smarte planløsningen og den eksklusive opplevelsen dette tidløse huset gir, som er hovedårsaken til at så mange familier bygger Raumarheim. Huset har hele 30 vinduer og en litt herskapelig stil, som både er lys og luftig.

Bestill gratis huskatalog

Se bilder av den helt nybygget Raumarheimen i Ottestad

Finn ditt nye hjem

BoligPartner i Hamar og Elverum har mange ledige tomter og spennende boligprosjekter i gang nå. Her kan du lese mer om noen av dem. Ta også gjerne direkte kontakt med salgskontoret for en uforpliktende prat om priser og muligheter i området hvor du ønsker å bo

Hamar, Ingeberglia : Nytt boligfelt med eneboliger, tomannsboliger, firemannsboliger og eneboligtomter.

Vang-Hamar, Slettvoll: Her på Slettvoll kan du sikre deg både naturskjønne og salgsklare eneboligtomter til en svært gunstig pris, samtidig som du har muligheten til å flytte inn i moderne leiligheter som vi skal sette opp i form av tomannsboliger og eneboliger i kjede.

Hamar, Nydalsenga: Her skal vi bygge leiligheter, enebolig i kjede og rekkehus. Et nytt og spennende boligprosjekt som tilbyr selveierleiligheter i ulike størrelser og prisklasser.

Elverum, Smestadtoppen : Vi er stolte av Smedstadtoppen 2 ved Ydalir, som er byggetrinn 2 i dette prosjektet. Et barnevennlig og flott boligfelt. Kun 1,5 km fra Elverum sentrum.

Hamar, Trehusene på Stavsberg: På Stafsberg skal BoligPartner Trehusene bygge en bred variasjon av leiligheter med god standard og moderne løsninger. Selve bygget er i tre.

Stange, Trehusene på Navneberget: Trehusene på Navneberget ligger landlig til på et populært boligfelt like ved Stange sentrum. Her skal vi bygge totalt to moderne 4-etasjes boligblokker, der miljøvennlige og bærekraftige løsninger kombineres med tre som byggemateriale og lekker arkitektur. 

Gåsbu hyttegrend: Her ved inngangsporten til Hedmarksvidda, venter unike hyttemuligheter som byr på gode naturopplevelser, rekreasjon og sporty utfordringer i friluft året gjennom. Med kun 1,5 time reisevei fra Oslo og 20 minutter fra Hamar, er Gåsbu et kortreist fristed med alle muligheter.

Budor: Velkommen til snøsikre Budor! Her tilbyr vi solrike tomter med skiløyper rett utenfor hyttedøren. Tomtene ligger sentralt til med kort vei til familievennlig alpinanlegg.