Boligpartner
Julekonkurranse_landingsside-kopi.jpeg Julekonkurranse i BoligPartner julen 2022/2023

Bli med i vår julekonkurranse - vinn gavekort

Nå kan du skape skikkelig julestemning sammen med oss. Del dine fine bilder på Instagram av ditt julepynta BoligPartner-hus eller hytte. Tagg bildene dine med #boligpartnerjul så er du med i konkurransen om å vinne et universalgavekort til en verdi av 1.500 kroner. 5. januar 2023 trekker vi tre heldige vinnere!

Hvordan liker du å pynte til advent og jul? Vi gleder oss til å se stemningen hjemme hos deg. i ditt hus eller hytte fra BoligPartner. 

Vi skal dele ut tre universalgavekort på 1500 kr, og alt du trenger å gjøre er å dele dine juleøyeblikk på Instagram og merke bildet ditt med #boligpartnerjul 

Julepyntet bord i en kuldetilpasset Raumarheim

Kriterier for å delta:

 • Bildet må være tatt fra et BoligPartner-hus eller BoligPartner-hytte.
 • Du må selv være fotografen bak bildet du deltar med og eventuelle personer som avbildes må være klar over - og godta deltagelsen i konkurransen.
 • Bildet du deler skal gi julestemning, ellers står du fritt til å velge motiv. 
 • Du kan ta bilde innendørs eller utendørs. 
 • Vi forbeholder oss rettigheten til å benytte innsendte bidrag til kampanjemateriell og markedsføring.
 • Representanter fra BoligPartner er jury og plukker ut 3 vinnerbilder når kampanjen avsluttes torsdag 3. januar 2023. 

Vinnere kontaktes direkte.

Knips, del og vinn - lykke til og god jul!

Jul i nytt hus

Klikk deg videre og møt mange av våre kunder som feirer jul i nytt hus eller hytta fra BoligPartner.

Klikk deg videre her

Konkurranseregler

Ved å delta i konkurransen godtar du og gir en erkjennelse av at konkurransen på ingen måte er sponset, godkjent, administrert av eller tilknyttet Facebook.

Konkurranseperiode: Konkurransen pågår fra og med 15.november 2022 til og med 5. januar 2023

Slik deltar du i konkurransen

 • Hvem kan delta. Ditt konkurransebidrag er med i konkurransen fra den dagen det sendes inn til vinner er kåret og konkurransen er avsluttet. (Du kan gjerne sende inn flere bidrag i konkurransen).
 • Du må være bosatt i Norge ved konkurransens avslutning, for å konkurrere.
 • Forklaring rundt hvordan man deltar:  Du deltar gjennom å dele ditt bilde på instagram og benytte taggen #boligpartnerjul. Deltagelsen må oppfylle alle krav til konkurransen, som spesifisert, for å kunne vinne en premie. Innsendelser/deltagelser som ikke er fullstendige eller ikke følger konkurransereglene eller spesifikasjonene kan bli diskvalifisert fra konkurransen av BoligPartner AS.
 • Premier Vi trekker totalt tre vinnere som alle får et universalgavekort til en verdi av 1.500 kroner hver. 
 • Ansvarlig for konkurransen er: BoligPartner AS, 967 524 514, Brygga 11, Tjuvolmen, 2317 Hamar.

Premien kan ikke løses inn mot kontanter, byttes inn mot andre produkter eller overlates til noen andre. Premien er personlig og eventuell gevinstskatt betales av vinneren. Det er bare mulig å vinne en gang per husholdning. (Normalt vil man kunne motta gevinster skattefritt så lenge premiens verdi er under 10 000 kroner.)

 • Hvordan velges vinner:  Vi bruker random.org for å finne en vinner.

BoligPartner AS er ikke ansvarlig for innsendte konkurransebidrag. Det er deltageren som er ansvarlig for at samtlige kontaktopplysninger er riktig. Deltagelsen må ikke være ærekrenkende, rasistisk eller på annen måte støtende. BoligPartner forbeholder seg retten til å fjerne bidrag som strider imot disse regler og/eller kan oppfattes som støtende, samt redigere begrunnelsen.

Konkurransen er ikke åpen for ansatte hos BoligPartner AS eller hos foretak som er involvert i konkurransen direkte eller indirekte, herunder, men ikke begrenset til markedsføringsbyrå eller leverandører. BoligPartner AS forbeholder seg retten til å ikke utstede noen premie (og velge en annen vinner) om BoligPartner AS får kjennskap til eller med andre grunner anser at en vinner ikke er kvalifisert for å delta i konkurransen.

Ved mistanke om juks har BoligPartner AS retten til å diskvalifisere bidrag. BoligPartner AS beslutning kan ikke overklages.

Vinnerne kommer til å kontaktes via Facebook, telefon eller e-post. Om ikke vinneren kan nås innen 7 dager eier BoligPartner AS retten til å utse en ny vinner i konkurransen.

Gjennom å delta i konkurransen garanterer du at du oppfyller konkurransevilkårene. BoligPartner AS forbeholder seg retten til å diskvalifisere bidrag som ikke oppfyller konkurransevilkårene.

Konkurranser på Sosiale medier som. f.eks. Facebook og Instagram er ikke et samarbeid mellom BoligPartner AS og plattformen. Det er BoligPartner AS som er ansvarlig for konkurransen og benytter kun det aktuelle sosiale mediet som en plattform for å gjennomføre konkurransen.

 • Håndtering av personopplysninger

Ved å godkjenne konkurransevilkårene samtykker du til følgende behandling av personopplysninger.

Gjennom å akseptere konkurransevilkårene godkjenner du at de opplysninger du sender inn i forbindelse med bidrag behandles for å kunne administrere konkurransen. I forbindelse med publisering av vinnere kan personopplysninger som navn, etternavn og evt sted publiseres på Facebook. BoligPartner AS vil kontakte vinnerne direkte og kommer da til å spørre om for- og etternavn, adresse, for de som vinner slik at gavekortet kan sendes ut per post. 

Når konkurransen er avsluttet og BoligPartner AS ikke lenger behøver personopplysningene for å administrere konkurransen vil BoligPartner AS slette alt materiell som inneholder personopplysninger.

For spørsmål som gjelder kampanjen, håndtering av personopplysninger eller endring av feilaktige opplysninger er du velkommen til å ta kontakt med oss.