Boligpartner
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 01. desember 2023
Lesetid: ~5 min

Tomter - Romerike

Vil du skille ut deler av tomten din? Ta kontakt med et av BoligPartner sine kontorer på Romerike. Våre dyktige rådgivere kan hjelpe deg med dette.

Etterspørselen etter tomter er veldig stor, noe som gjør at du enkelt kan tjene penger på å fradele og selge deler av din eiendom. Våre rådgivere tar ansvar for alle formaliteter ved fradelingen og selve salget av tomten. Når BoligPartner har signert kontrakt med en huskjøper, går oppgjøret for tomten direkte til deg. 

Klikk deg inn på ditt nærmeste salgskontor for kontaktopplysninger eller registrer deg i skjemaet under så tar vi kontakt med deg.  

Jeg ønsker en prat om tomter og husbygging

Gratis verdivurdering

Vi kjenner boligmarkedet i ditt område og deler gjerne vår kompetanse og erfaring med deg. Ta kontakt med oss, så kan vi ta gi deg en gratis verdivurdering av din tomt. BoligPartner har til en hver tid veldig mange boligkunder som er på tomtejakt. Derfor kan vi raskt skaffe deg en kjøper på tomten.

Vi ordner alle papirene

Ved å inngå opsjonsavtale med oss (du gir oss da rett til å bygge på tomten), bistår vi deg med alle nødvendige formaliteter vedr. et tomtesalg. Vi ordner med fradelingssøknad, nabovarsler og våre arkitekter utarbeider en situasjonsplan. BoligPartner følger opp saken mot kommunen. Videre gjennomføres en delingsforretning hvor vi bistår sammen med kommunen. I tillegg fyller vi ut salgsdokumenter slik at du enkelt kan selge tomten direkte til vår kunde. Når kommunen har ferdigbehandlet saken, fyller vi ut nødvendige dokumenter for salg og overskjøting av tomten til kjøper. Du får pengene for tomtesalget og vår kunde får bygget nytt BoligPartner-hus. En opsjonsavtale med oss vil gjelde for en avtalt tidsperiode

En profesjonell partner

Vurderer du å selge en del av din eiendom? Ta kontakt med BoligPartner - vi står klare til å være din profesjonelle rådgiver. På våre kontorer møter du erfarne ansatte som ønsker å gi deg råd og veiledning om fradeling og tomtesalg. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Hamar.

Realiserer dine drømmer

Ved å skille ut en bit/del av hagen din, kan du få mer fritid med mindre hagearbeid og ekstra penger til å realisere dine drømmer. Pengene for tomtesalget går direkte til deg. BoligPartner har ingen fortjeneste ved salg av tomten, men vår kunde får en tomt å bygge et BoligPartner-hus på.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?