Boligpartner

Eiendom i Fokus søker tømrere!

Er dere kvalitetsbevisste og har erfaring med bygging av eneboliger, flermannsboliger eller hytter? Vi opplever stor vekst og nå søker vi etter dyktige tømrerlag og tømrerfirmaer til våre prosjekter på Nordmøre og i Romsdal.

Tømrerlagene og firmaene må ha egne foretak, beherske norsk/engelsk muntlig og skriftlig og være godkjente som ansvarlig utførende.

Henvendelser rettes til daglig leder:

Espen Ludvigsen - Tlf: 71 66 1000

eiendomifokus@boligpartner.no

Et trygt samarbeid

Vi er en trygg samarbeidspartner for deg og ditt tømrerlag. Hos oss venter mange, spennende oppdrag som alltid vil være ferdig prosjektert og beregnet før oppstart ute på byggeplass. Alt av materiale leveres direkte til byggeplassen, til det tidspunktet som er avtalt med tømrerne på forhånd. For når dere samarbeider med oss, kommer dere til et ferdig konsept hvor alle rutiner er på plass.

Sikkerhet i fokus

Sikkerhet og arbeidsmiljø på byggeplass er svært viktig for oss. Det er vi i BoligPartner som leverer korrekte stillas med tegninger til alle byggeplasser. Stillaset monteres av tømrer. Vi har en egen HMS-koordinator som kontrollerer alt fra stillas, brakker på byggeplass, rengjøring og som ser til at tømrernes rettigheter følges opp. Vi sørger også for at alle byggeplasser får egen brakke med toalett.

Vi tar byggeledelsen

I BoligPartner har vi egen byggeleder for alle byggeprosjekter. Byggelederen koordinerer alle underentreprenører, kontrollerer fremdriften og sikrer kvaliteten gjennom hele prosessen. Det er byggelederen som er kundens kontaktperson, slik at alle tømrere har fullt fokus på byggingen.

Digitale byggeplasser

I BoligPartner bruker vi et digitalt system som heter Fonn. Dette gjør at ditt tømrerlag hele tiden har enkel tilgang på viktig og nødvendig informasjon om byggeprosjektet – direkte via en app på mobiltelefonen eller ditt nettbrett. I Fonn ligger alle tegninger, detaljer, sjekklister etc. Systemet er svært brukervennlig, profesjonelt og effektivt. Her kan også alle involverte deltakere i byggeprosjektet kommunisere med hverandre.

Vi bruker precut-metoden

I BoligPartner ønsker vi oss en effektiv og nøyaktig byggeprosess. Derfor benytter vi precut-metoden. Dette betyr at når komponentene til byggets bindingsverk leveres på tomta, er de allerede ferdig kappet, frest og merket. Dette gir en kortere byggetid. I tillegg blir det mindre avfall og kapp, noe som igjen gjør at man får en mer ryddig byggeplass.

Kontakt oss i dag

Ønsker du å vite mer om fordelene du får ved å samarbeide med oss? Da håper vi at du tar kontakt i dag. Fyll inn dine opplysninger i skjemaet, så blir du registrert i våre systemer og vi kan ta kontakt med deg.