Boligpartner

BoligPartner Haugesund søker tomter

Etterspørselen etter tomter er stor. Det betyr at du enkelt og raskt kan tjene gode penger på å selge en del av hagen din.

Det er mange som ønsker å bygge seg nytt hus, men i sentrale strøk kan det være vanskelig å finne en riktig tomt til husdrømmen. Dette betyr at hvis du er en av dem som som har mulighet til å skille ut en tomt, kan du enkelt og raskt tjene gode penger på dette. 

Vi i BoligPartner Haugesund kan være din profesjonelle rådgiver. På vårt kontor møter du erfarne ansatte som ønsker å gi deg råd og veiledning om fradeling og tomtesalg. Hvis du inngår en opsjonsavtale med oss, vil vi bistår deg med alt det formelle og skaffer deg en kjøper på tomta. Du får pengene for salget. 

Les mer om mulighetene her: 

GRATIS VERDIVURDERING

Vi kjenner boligmarkedet i ditt område og deler gjerne vår kompetanse og erfaring med deg. Inviter oss på en gratis og helt uforpliktende befaring av din eiendom. Da kan vi gi deg en vurdering av hva vi mener din tomt er verdt. BoligPartner har til en hver tid veldig mange boligkunder som er på tomtejakt. Derfor kan vi raskt skaffe deg en kjøper på tomten. Bestill gratis verdivurdering i dag. 

VI ORDNER ALLE PAPIRENE

Ved å inngå opsjonsavtale med oss (du gir oss da rett til å bygge på tomten), bistår vi deg med alle nødvendige formaliteter vedr. et tomtesalg. Vi ordner med fradelingssøknad, nabovarsler og våre arkitekter utarbeider en situasjonsplan. BoligPartner følger opp saken mot kommunen. Videre gjennomføres en delingsforretning hvor vi bistår sammen med kommunen. I tillegg fyller vi ut salgsdokumenter slik at du enkelt kan selge tomten direkte til vår kunde. Når kommunen har ferdigbehandlet saken, fyller vi ut nødvendige dokumenter for salg og overskjøting av tomten til kjøper. Du får pengene for tomtesalget og vår kunde får bygget nytt BoligPartner-hus. En opsjonsavtale med oss vil gjelde for en avtalt tidsperiode.

EN PROFESJONELL PARTNER

Vurderer du å selge en del av din eiendom? Ta kontakt med BoligPartner - vi står klare til å være din profesjonelle rådgiver. På våre kontorer møter du erfarne ansatte som ønsker å gi deg råd og veiledning om fradeling og tomtesalg. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Hamar.

REALISER DINE DRØMMER

Ved å skille ut en bit/del av hagen din, kan du få mer fritid med mindre hagearbeid og ekstra penger til å realisere dine drømmer. Pengene for tomtesalget går direkte til deg. BoligPartner har ingen fortjeneste ved salg av tomten, men vår kunde får en tomt å bygge et BoligPartner-hus på. 

La oss se på tomten din

Nå gir vi deg muligheten til en gratis og uforpliktende verdivurdering av tomten din.

Mer informasjon

Her har vi samlet mer informasjon til deg som vurderer å skille ut tomt.