Bo trygt og flott i nytt rekkehus

Et nytt rekkehus gir deg en fin inngangsbillett til boligmarkedet. Her bor du trygt og godt med naboen vegg i vegg.

Mange av våre kunder ønsker å bo i et nytt rekkehus. 

Illustrasjon som viser et nærbilde av rekkehus fra BoligPartner.

Definisjon av rekkehus

Når du bor i et rekkehus, deler du vegg med ett eller flere nabohus. Det første og det siste huset i rekka, kalles gjerne for enderekkehus. Her deler du kun en vegg med naboen. Hvis du bor i midten av rekka, deler du to vegger med boligene ved siden av deg.

Illustrasjon av rekkehus fra BoligPartner. 

Moderne rekkehus

I BoligPartner tilbyr vi boliger for alle. Når du kjøper et helt nytt hjem, er du sikret å få en moderne bolig med smarte løsninger. Her er det ingen behov for oppussing og rehabilitering. Forskjellen mellom et moderne rekkehus og en enebolig i kjede, er at rekkehusene deler hele vegger med hverandre. I en kjedet enebolig henger husene sammen i deler av veggen, for eksempel hvis husene er plassert på en skrå rekke. Eller så kan boligene adskilt fra hverandre med en terrasse, garasje eller bod.

Illustrasjon av rekkehus fra BoligPartner

Kjøpe rekkehus

Har du lyst til å kjøpe et nytt rekkehus? Da anbefaler vi deg å ta direkte kontakt med vårt salgskontor nærmest der du ønsker å bo. De kan fortelle deg mer om våre ferdighus som rekkehus. Kanskje har vi et nytt prosjekt i nærheten av deg hvor ditt nye rekkehus ligger. Spør oss også gjerne om rekkehus med utleiedel, hvis dette er noe du er på jakt etter.

Se hva vi har til salgs nå

Klikk deg gjerne videre for å se hva BoligPartner har til salgs nær der du ønsker å bo