Boligpartner

Vi gir deg miljøvennlig oppvarming med høy komfort

Vi i BoligPartner ønsker at du skal få en fremtidsrettet bolig med oppvarming som både er naturlig, økonomisk og fornybar.‎

‏‏‎ ‎

Signèr kontrakt på enebolig med BoligPartner innen 15. juni 2024, så får du med et ferdig installert vannbårent varmeanlegg forberedt for luft - vann.* – uten tillegg i prisen! 

Seks viktige fordeler for deg

  1. Vannbåren varme er et miljøvennlig valg, ettersom det passer godt sammen med fornybare varmekilder, som for eksempel en luft-til-vann varmepumpe. Varmepumpen tar varme fra uteluften og overfører den til vannet som sirkulerer gjennom varmesystemet i hjemmet ditt. Dette er en mer miljøvennlig løsning da man bruker naturlig ressurs som luft og vann som varmekilder.
  2. Dette er en energieffektiv løsning for oppvarming, som bidrar til at strømregningen reduseres ytterligere, i tillegg til de energifordelene du får ved å bygge et helt nytt hus.
  3. Vannbåren varme passer best når du bygger helt nytt hus, da arbeidet med å installere anlegget er omfattende. Derfor er det smart å gjøre denne investeringen fra start.
  4. Vannbåren varme sikrer deg en jevn og god komfort. Det føles lunt og godt når varmen kommer fra gulvet.
  5. Du slipper å montere panelovner på veggene, noe som gjør det enklere å møblere i hjemmet ditt. 
  6. Markedsverdien på huset ditt øker når du velger en økonomisk og miljøvennlig energiløsning.

Om kampanjetilbudet

*Leveransen gjelder alle varme rom i 1. etasje + evt. bad i 2. etasje. Systemet leveres med dobbeltmantlet bereder, forberedt for luft-vann. En slik bereder er som en vanlig varmtvannsbereder, bortsett fra at den er litt høyere og har to kammer, et for høytemperert forbruksvann, og et for lavtemperert vann til gulvvarmen. Kampanjen kan ikke benyttes med andre tilbud. 

Få mer informasjon om kampanjen

Klikk på knappen under. Da kan du registrere din interesse slik at vi kan ta kontakt med deg for mer informasjon.

Hvordan fungerer vannbåren varme?

Vannbåren varme er vann som varmes opp av en varmekilde, og som sirkulerer i boligen via rør i gulv eller gjennom radiatorer. Anlegget installeres i hele grunnflaten med beboelsesrom på bakkeplan, samt på eventuelt bad i etasjeplan.

Temperaturen styrer du med tradisjonelle romtermostater, eller et sentralt varmestyringssystem. Dermed kan du stille inn temperaturen du ønsker i hvert enkelt rom. 

Les gjerne mer om vannbåren varme her

Familien har vannbåren varme i alle gulv. Her er det alltid en jevn temperatur inne.

Nytt hus gir mange fordeler

Er du lei kalde gulv, trekkfulle vinduer, høye strømutgifter og mye luftfuktighet inne? Kjøp nytt hus fra BoligPartner så får du et lunt hjem med høy komfort, jevn innetemperatur, et friskt og godt inneklima samtidig som du får lave utgifter til oppvarming.

Se mer her

Reduser strømregningen i nytt hus

Spar penger hver måned ved å bo i et nytt hus vs. i en eldre bolig. Vi har laget flere artikler om dette temaet. Her kan du lese om hvorfor det er slik.

Klikk her