Boligpartner

6 ledige hyttetomter i Hafjell - selges uten byggeplikt

BoligPartner Lillehammer har 6 ledige hyttetomter på Nestingsætra i Hafjell. Disse tomtene selges nå uten byggeplikt. Det betyr at du selv bestemmer når du ønsker å bygge på tomten og hvilken hytteleverandør du ønsker å benytte.

Dette er selveiertomter som står byggeklare. Du finner dem midt i hjertet av Hafjell, sørvestvendt med fantastiske solforhold og fremragende utsikt mot sør, vest og nord. Her er det ski-in-out til Hafjell alpinanlegg via tilfartsløyper på tomtegrensen.

Dette er prisen for tomtene

Her ser du en liste over de seks ledige hyttetomtene som selges uten byggeplikt. Listen viser tomtenummer, størrelse på tomten samt prisen for tomten. Tomtene er bygeklare, slik at strøm, vann og fiber ligger klart ved tomtegrense. Kjøper forplikter seg ved kontraktsinngåelse til medlemskap i hytteforeningen.      

Tomtnr. / Areal / Pris:

  • Tomt 2: 544 kvm, pris: 2.890.000 kr
  • Tomt 2: 530 kvm, pris: 2.990.000 kr
  • Tomt 5: 523 kvm, pris: 2.890.000 kr
  • Tomt 11: 614 kvm, pris: 2.190.000 kr
  • Tomt 20: 472 kvm, pris: 1.990.000 kr
  • Tomt 22: 597 kvm, pris: 1.990.000 kr
Hytteutvikler i BoligPartner Atle Maurud. Hytteutvikler Atle Maurud

Ta kontakt med meg

Jeg heter Atle Maurud og er hytteutvikler i BoligPartner. Jeg kan gjerne bli med deg på visning av hyttetomtene på Nestingsætra i Hafjell. Bare ta kontakt med meg, så får du svar på det du lurer på om hyttetomter og hyttebygging.

Du når meg på mobil: 90 17 74 77, eller du kan send e-post.

Meld din interesse her

Ønsker du at vi tar kontakt med deg? Klikk på knappen og fyll ut skjemaet så registrerer du din interesse for hyttetomt uten byggeplikt i Hafjell.

Oversikt over hytteområdet og tomtekart

Totalt består hyttefeltet av 37 tomter. Nå er det kun 6 ledige tomter igjen. Tomtene er i størrelse fra 472–742 kvadratmeter. Alle tomtene er solrike med utsikt både sør- og nordover Gudbrandsdalen.

Se kart over området og oversikt over hvordan tomtene ligger i forhold til hverandre.

Meld din interesse her

Ønsker du at vi tar kontakt med deg? Klikk på knappen og fyll ut skjemaet.

Se alt hva du kan gjøre i nærområdet til hyttefeltet

Hafjell Alpinsenter er et av Norges største skisenter og kan by på hele 29 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad, samt tre parker med elementer og hopp.

Her er det noe for alle ski- og brettentusiaster. Fra tomtene er det ski in - ski out med tilbringerløype. Det finnes også akebakker og mange andre aktiviteter tilrettelagt for familien.

Her er det kort vei til nærmere 600 kilometer med langrennsløyper du kan utforske. Det er også lysløyper i området, om du ønsker en skitur når du kommer frem til hytta en fredagskveld. 

Bilder fra nærmrådet

Ditt fritidseldorado

På sommeren er familieparken Hunderfossen og Lilleputthammer populære aktiviteter. Turstiene brer seg innover fjellet, og Hafjell Bike Park er meget populært for de som vil sette seg på sykkelsetet og kjenne adrenalinet banke i kroppen. Sommergondolen i alpinsenteret tar deg til topps, og du kan ha med sykkelen ombord. I tillegg er det kort vei til Lillehammer sentrum med flotte restauranter og mange shoppingmuligheter. Velkommen til Nestingsætra - ditt fritidseldorado på Hafjell!

Bli kjent med BoligPartner på Lillehammer

BoligPartner Lillehammer  startet opp høsten 1995. Siden den gang har vi bygget og realisert hus og hyttedrømmer i distriktet vårt - sikret høy kvalitet gjennom lang erfaring, gode fagkunnskaper og sterk lokalkunnskap. Vi selger også innflyttingsklare leiligheter.

Vårt fokus er - i samarbeid med dere, å skape et moderne hjem eller hytte for deg og familien.

BoligPartner Lillehammer er et team med administrasjon, selgere og byggeledere som tilbyr deg råd og veiledning. Vi planlegger/tegner, ivaretar søkeprosesser mot offentlige myndigheter og følger tett opp i driftsfasen.

Velkommen innom oss i Storgata 121, Lillehammer - for en prat om hus, hytte eller leilighet!