Boligpartner

Kjøp ny hytte i Hafjell - på en av Norges råeste skidestinasjoner

Nå er det lurt å investere i ny hytte i Norge. Kjøp solrik hyttetomt med fantastisk utsikt og beliggenhet nær alpinsenter. Nestingsætra ved Hafjell er et etterspurt område, med kort avstand til byen Lillehammer.

Dette er selveiertomter som ligger i et område som også er veldig etterspurt på utleiemarkedet. Det betyr at du kan velge å leie ut hytta, i de periodene hvor du ikke har mulighet til å benytte den selv.

Deilig med hytte i Norge

Klikk på knappen og fyll ut skjemaet. Så tar vi kontakt med deg for å gi deg informasjon om priser og gode svar på hvorfor du bør investere i ny hytte i Norge nå.

Om Nestingsætra

Totalt består Nestingsætra av 37 tomter hvorav 30 allerede er solgt. De gjenstående byggeklare tomtene er i størrelse fra 472 - 742 kvadratmeter. Alle ligger i solrike omgivelser med utsikt både nord- og sørover Gudbrandsdalen. Nestingsætra er også et område som er veldig etterspurt på utleiemarkedet med sin nærhet til alpinanlegget og hytter med mange sengeplasser.

Ønsker du privat tomtevisning? Ring oss eller send mail for nærmere avtale. Vi holder til kun 30 min unna Nestingsætra 🚙

Ta kontakt med oss om du er interessert i prosjektet, vi hjelper deg å finne din drømmehytte!

Snakk med meg

Har du lyst til å vite mer om ledige tomer, priser og mulighetene for hyttebygging på Nestingsætra.

Kontakt selger Svein Atle Staum

Mobil: +47 918 45 892, Send epost

Oversikt over hytteområdet og tomtekart

Det er nå solgt 30 tomter. Totalt består hele feltet av 37 tomter. Tomtene er i størrelse fra 472–742 kvadratmeter.

Veg, VA, strøm og fiber frem til tomtegrensa!

Alle tomtene er solrike med utsikt både sør- og nordover Gudbrandsdalen.

Se kart over området og oversikt over hvordan tomtene ligger i forhold til hverandre.

Beskaffenhet

Byggeklare selveiertomter (strøm, vann, fiber ligger klart ved tomtegrense). Kjøper forplikter seg ved kontraktsinngåelse til medlemskap i hytteforeningen.      

Tomtnr. / Areal / Pris:

2 / 544 m2 / 2.890.000, - 
4 / 530 m2 / 2.990.000, - 
5 / 523 m2 / 2.890.000, - 
11 /  614 m2 / 2.190.000, -
20 / 472 m2 / 1.990.000, - 
22 / 597 m2 / 1.990.000, -

Ta kontakt med hyttekonsulent Svein Atle på tlf 918 45 892 for utarbeidelse av din drømmehytte (vi gjør det meste av tilpasninger slik at hytta blir perfekt for deg og dine)

Meld din interesse

Her kan du melde din interesse, så tar vi kontakt med deg for informasjon om priser og muligheter til å investere i hytte i Hafjell.

Ski in / Ski out på Hafjell

Hafjell Alpinsenter er et av Norges største skisenter og kan by på hele 29 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad, samt tre parker med elementer og hopp.

Her er det noe for alle ski- og brettentusiaster. Fra tomtene er det ski in - ski out med tilbringerløype. Det finnes også akebakker og mange andre aktiviteter tilrettelagt for familien.

Her er det kort vei til nærmere 600 kilometer med langrennsløyper du kan utforske. Det er også lysløyper i området, om du ønsker en skitur når du kommer frem til hytta en fredagskveld. 

Eksempel på hytte på tomtene

Hytte for skrå tomt

Besshø er en romslig sokkelhytte på 127 kvm. Med god planløsning over to etasjer, hvor begge har egen stue, er alt lagt til rette for at Besshø kan bli hele familiens favorittsted.

Les mer om hytten her!

På sommerstid kan du boltre deg i endeløse turstier i flotte fjellomgivelser.

Ønsker du å kjenne adrenalinet pumpe er Hafjell Bike Park å anbefale.

Bilder fra nærmrådet

Ditt fritidseldorado

På sommeren er familieparken Hunderfossen og Lilleputthammer populære aktiviteter. Turstiene brer seg innover fjellet, og Hafjell Bike Park er meget populært for de som vil sette seg på sykkelsetet og kjenne adrenalinet banke i kroppen. Sommergondolen i alpinsenteret tar deg til topps, og du kan ha med sykkelen ombord. I tillegg er det kort vei til Lillehammer sentrum med flotte restauranter og mange shoppingmuligheter. Velkommen til Nestingsætra - ditt fritidseldorado på Hafjell!

Dette er oss

Vårt fokus er - i samarbeid med dere, å skape et moderne hjem eller hytte for deg og familien.

BoligPartner Lillehammer  startet opp høsten 1995. Siden den gang har vi bygget og realisert hus og hyttedrømmer i distriktet vårt - sikret høy kvalitet gjennom lang erfaring, gode fagkunnskaper og sterk lokalkunnskap. Vi selger også innflyttingsklare leiligheter.

BoligPartner Lillehammer er et team med administrasjon, selgere og byggeledere som tilbyr deg råd og veiledning. Vi planlegger/tegner, ivaretar søkeprosesser mot offentlige myndigheter og følger tett opp i driftsfasen.

Velkommen innom oss i Storgata 121, Lillehammer - for en prat om hus, hytte eller leilighet!