BoligPartner Lillehammer ønsker velkommen til Nestingsætra. Her har vi solrike selveiertomter med fantastisk beliggenhet og utsikt.

Om Nestingsætra

Ønsker du privat tomtevisning? Ring oss eller send mail for nærmere avtale. Vi holder til kun 30 min unna Nestingsætra 🚙

Det første salgstrinnet, som bestod av 23 tomter, er utsolgt. Nå åpner vi neste salgstrinn, som består av 9 nye tomter. Totalt består Nestingsætra av 37 tomter fordelt på 3 delfelt. Tomtene er i størrelse fra 360 - 1200 kvadratmeter. Alle ligger i solrike omgivelser med utsikt både nord- og sørover Gudbrandsdalen.

Vinterstid kan Hafjell Alpinsenter, et av Norges største skisenter, by på hele 29 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad, samt tre parker med elementer og hopp. Her er det noe for alle ski- og brettentusiaster. Fra tomtene er det ski in - ski out med tilbringerløype. Det finnes også akebakker og mange andre aktiviteter tilrettelagt for familien. Ønsker du vinterkledde omgivelser er det kort vei til nærmere 600 kilometer med langrennsløyper du kan utforske. Det er også lysløyper i området, om du ønsker en skitur når du kommer frem til hytta en fredagskveld. 

På sommerstid kan du boltre deg i endeløse turstier i flotte fjellomgivelser, og ønsker du å kjenne adrenalinet pumpe er Hafjell Bike Park å anbefale. Hafjell har noe for en hver smak.

Ta kontakt med oss om du er interessert i prosjektet, vi hjelper deg å finne din drømmehytte!

Bestill gratis prospekt

Ønsker du å vite mer om disse flotte hyttetomtene? Bestill vårt prospekt i dag så kan du lese alle detaljene og se flere bilder

Oversikt over hytteområdet og tomtekart

Se kart over området og oversikt over hvordan tomtene ligger i forhold til hverandre.

Fantastisk natur på alle kanter

Hafjell alpinsenter er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser – fra nybegynner til ekspert. Bare et kvarters kjøring nord for Lillehammer ligger et av Norges største og mest allsidige skianlegg. På Hafjell trenger du ikke velge mellom familieferie og rå skikjøring, her får du begge deler.

Dette er oss

Vårt fokus er - i samarbeid med dere, å skape et moderne hjem eller hytte for deg og familien.

BoligPartner Lillehammer startet opp høsten 1995. Siden den gang har vi bygget og realisert hus og hyttedrømmer i distriktet vårt - sikret høy kvalitet gjennom lang erfaring, gode fagkunnskaper og sterk lokalkunnskap. Vi selger også innflyttingsklare leiligheter.

BoligPartner Lillehammer er et team med administrasjon, selgere og byggeledere som tilbyr deg råd og veiledning. Vi planlegger/tegner, ivaretar søkeprosesser mot offentlige myndigheter og følger tett opp i driftsfasen.

Velkommen innom oss i Storgata 121, Lillehammer - for en prat om hus, hytte eller leilighet!

Se film fra hytteområdet

Start filmen og se Nestingsætra og området rundt.

Ditt fritidseldorado

På sommeren er familieparken Hunderfossen og Lilleputthammer populære aktiviteter. Turstiene brer seg innover fjellet, og Hafjell Bike Park er meget populært for de som vil sette seg på sykkelsetet og kjenne adrenalinet banke i kroppen. Sommergondolen i alpinsenteret tar deg til topps, og du kan ha med sykkelen ombord. I tillegg er det kort vei til Lillehammer sentrum med flotte restauranter og mange shoppingmuligheter. Velkommen til Nestingsætra - ditt fritidseldorado på Hafjell!
Last ned gratis digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker