Boligpartner

Lavblokk i tre - se våre trehus i fire etasjer

Med den spennende kombinasjonen av tre som byggemateriale og moderne byggeteknikk er vår lavblokk i tre et unikt og bærekraftig konsept. Her er graden av fleksibilitet høy – akkurat slik dagens boligmarked etterspør.

BoligPartner flytter grenser med sine trehus i fire etasjer. Byggets konstruksjon er så fleksibel at hvert plan i lavblokka kan skreddersys etter markedets ønsker. Det gir et rom av alternative leilighetskombinasjoner. Det er derfor vi tør påstå at alle kunder finner en leilighet som passer dem i vårt lavblokk-konsept.

Gavlene har tilpasningsakser som kan justeres i bredden alt ut fra ønsker om størrelse på leilighetene og hva tomten gir av muligheter. Alle leilighetene får egen balkong, og her vil tomtestørrelsen, solforhold og utsikt være viktige faktorer som bestemmer størrelsen og plasseringen av disse. Balkongene kan være sammenhengende på en side av bygget eller man kan velge lokale variasjoner på samme side. Det er også mulig å ha frittstående balkonger i gavl.

Takterrasse med solceller

I tillegg til private balkonger, kan lavblokken tilby en stor, felles takterrasse på toppen. Her er solceller integrert i taket. Sammen med svært effektive varmepumper vil dette spare og produsere nok energi til å dekke det årlige varmtvannsbehovet til alle leilighetene. Totalt sett er disse trehusene så miljøvennlig at konseptet blir sertifisert etter Breeamstandarden. Dette er en klassifisering forbeholdt bygg som tilfredsstiller de aller høyeste krav til miljø og energieffektivitet i alle ledd.

Veranda med glassrekkverk og trebjelker fra lavblokken Trehusene. Planter, hagemøblement og to personer som sitter i hver sin stol. Illustrasjon: I tillegg til privat balkong, har lavblokken i tre en stor, felles takterasse på toppen.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Kvinne med refleksvest og hjelm på byggeplass utenfor lavblokk i tre.

Tove fant drømmeleiligheten i Trehusene

Hun var på utkikk etter en moderne leilighet med et fint bomiljø i Fetsund. Så dukket prosjektet Trehusene på Løkenåsen fra BoligPartner opp. Da ble det full klaff for boligkjøper Tove Ødegaard Aas (56).

Bli med Tove på befaring i Trehusene

En fasade i tre

Lavblokken har en attraktiv fasade hvor skråavstivere og dragere er et synlig visuelt element i eksteriøret.

To fireetasjers lavblokker i tre plassert i skogkanten. Beboere på verandaene og mennesker langs gangstier og beplantet utemiljø.

Illustrasjon av Trehusene - lavblokk i tre.

Det samme er de spennende trekantvinduene som synliggjør avstivningen i gavler og som samtidig gir leilighetene karakter. Hele fasaden er i tre, og her kan gjerne malmfuru eller royal-impregnert panel benyttes. Designmessig blir uttrykket lekkert. Konstruksjonen i seg selv er miljøvennlig, da treverk er et fornybart konstruksjonsmateriale.

Åpen kjøkken- og stueløsning med grå vegger, hvitt tak og hvit skyvedør. Kjøkken, sofa, bord og spisestue i gråtoner. Fra leilighet i lavblokken Trehusene.

Illustrasjon: Lavblokken har en attraktiv fasade hvor skråavstivere og dragere er et synlig visuelt element.

Tidligere var det eneboliger og småhus som ble bygget i tre. I dag blir stadig større bygg også oppført i treverk. Dette er en spennende trend som vi i BoligPartner mener vil forsterke seg i årene som kommer. 

Les mer om trehusbyggeren BoligPartner og vår grønne visjon her

Slik kan parkering løses

Parkeringen skal løses effektivt, kompakt og økonomisk. Konseptet åpner for tre alternative løsninger. Disse er parkeringskjeller under bygget med boder og trapp i bakkant, frittstående parkering i carport ved siden av bygget eller åpen terrengparkering.

Trehusene på Løkenåsen

​Trehusene på Løkenåsen i Fetsund er de første byggene i BoligPartners nye bolig-konsept i blokksegmentet.​

BoligPartner har et av landets fremste kompetansemiljøer innen trehusbygging, og er en sentral del av klyngen Norwegian Wood Cluster. BoligPartner bygger for det meste i treverk, og også på Løkenåsen konstrueres hele bygget over grunnmuren i tre. 

Trehusene_Løkenåsen_fasade.jpeg

Fasadebilde fra Trehusene på Løkenåsen som var først ute med BoligPartners nye lavblokkonsept.

Vi spiller på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Les om vår grønne visjon