Boligpartner

Din beste partner innen eiendomsutvikling

BoligPartner er din foretrukne samarbeidspartner innen tomte- og eiendomsutvikling helt fra start til mål. Det er vi som har den rette fagkompetansen og de riktige boligproduktene du trenger for å lykkes.

Stol på oss! Vi tar oss av alt fra regulering, planarbeid, prosjektering, markedsføring, bygging og salg. Sammen skaper vi verdi.

Les mer om hvorfor vi er din komplette partner her.

Fra ide til salg

BoligPartner sitt lokale salgskontor blir ditt kontaktpunkt. De sikrer alt fra å utvikle boligprosjektet til en effektiv salgsprosess. Våre selgere kjenner markedet, og følger boligprosjektet på din tomt fra start til slutt.

BoligPartner sine salgskontorer har Norges største fagmiljø innen trehusbygging i ryggen. Fagmiljøet består av alt fra arkitekter, ingeniører, logistikk og markedsavdeling som alle sitter samlet i et stort kompetansehus på Hamar.

Det gir rask tilgang til akkurat den kompetansen som boligprosjektet trenger til en hver tid. Derfor kan det lokale salgskontoret ta ansvar for alt fra å utvikle mindre tomter til større boligfelt, markedsføre dette og til slutt stå for både salg og byggeledelse. Noen ganger kan vi benytte ferdig prosjekterte boligprodukter på tomten din. Andre ganger tegner og utvikler våre arkitekter nye, attraktive boliger slik at de passer både reguleringsbestemmelser, tomtens beskaffenhet og markedet de skal selges i. Vi er en fleksibel samarbeidspartner som har alle systemer på plass slik at prosjektet kommer raskt ut i markedet for salg.

Vi har boligene som markedet trenger

Eier du en tomt som er aktuell for boligbygging? Vi har de beste boligene, som både passer tomten og markedet. Vi dokumenterer at boligene tilfredsstiller Husbankens krav til miljøvennlig bolig. Når en bolig er godkjent fra Husbanken, kan kjøper søke Husbanken om godkjenning som lånetaker. Les mer om dette her.

Så når du samarbeider med oss, får du tilgang til bransjens beste utvalg av fremtidsrettede eneboliger og flermannsboliger .

Her har vi valgt ut tre eksempler på kompakte boliger med seks eller flere enheter i samme bygg. Dette sikrer både en god utnyttelse av tomten samt boligtyper som passer for alle.

Lyren - en flermannsbolig med seks leiligheter. Hver leilighet har et totalt BRA på 50 kvm og inneholder to soverom, en åpen kjøkken- og stueløsning på over 20 kvm. samt et bad med plass til vaskemaskin. Det er store glassflater i stuedelen, noe som gir mye dagslys inn i leilighetene samtidig som man får en god nærhet til omgivelsene utenfor.

Les mer her

Otto - er en kompakt og svært effektiv bolig bestående av åtte smarte leiligheter. Alle leilighetene har et bruksareal på 36 kvm. Leilighetene inneholder et soverom på litt over 6 kvm, og åpen kjøkken- og stueløsning på nesten 19 kvm samt bad/vaskerom på 4,8 kvm. Dette er oversiktlige leiligheter med en arealeffektiv, smart og praktisk planløsning.

Les mer her

Trehusene - er BoligPartner sine moderne boligblokker som kan bygges i tre eller fire etasjer. Her kombineres bruken av tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en ny og spennende måte. Resultatet er Trehusene - et unikt og bærekraftig boligkonsept fra BoligPartner. Lavblokken inneholder leiligheter i ulike størrelser, tilpasset kjøpergruppen.

Les mer her

Høy kompetanse på regulering og planarbeid

Å utviklet et nytt tomteområde kan være en tidkrevende prosess. Hos oss møter du ansatte med høy faglig kompetanse innen planarbeid. Vi er samarbeidspartneren som koordinerer hele prosessen og involvere alle aktuelle fagområder planarbeidet krever.

Vi kan konsept- og produktutvikling, prosjektering- og prosjektledelse. Det gjør oss til din trygge medspiller og samarbeidspartner.  

Slik får vi ditt prosjekt realisert

Hvordan utnytter vi tomteområdet best mulig? Hvilke boligtyper er riktige her og hva skal vi gjøre for å sikre maksimal verdi i prosjektet? BoligPartner finner de beste svarene på disse viktige spørsmålene. Vårt kompetansehus på Hamar gjør oss til en komplett samarbeidspartner som ser helheten og avdekker prosjektets kompleksitet. 

Vi har både arkitekter, seniorrådgivere, prosjektingeniører, ingeniører, boligplanleggere, katalogutviklere og utviklingsingeniører i vår teknisk avdeling. Vi har sentral godkjenning for prosjektering og leverer komplette prosjekteringstjenester for alle våre kunder. Vi har ansvarsrett for alle fagområder. Dette innebærer at det er vi som sikrer og sjekker at alt vi gjør til enhver tid tilfredsstiller dagens tekniske krav og forskrifter. Når du samarbeider med oss, skal det ikke komme overraskelser senere i prosessen.   

arkitekt_tegnebrett.jpeg

Vi har en egen planavdeling som leverer blant annet:

  • Landskaps- og områdeanalyser
  • Tomtekapasitetsplaner
  • Illustrasjonsplaner
  • Situasjonsplaner
  • Utenomhusplaner
  • Seksjoneringsplaner

Alt vi utarbeider av materiell, danner grunnlaget for:

  • Arbeidstegninger
  • Konstruksjonstegninger
  • Detaljtegninger

I vår logstikkavdeling har vi ansatte med god produktkunnskap og byggforståelse. Dette er spesialister som masseberegner og kalkulerer hus, hytter og flermannsboliger. Vi sikrer at riktige byggevarer leveres til rett tid, direkte på byggeplass.

byggeplass.jpg

Bransjens beste markedsbyrå

Salget går enklere med en dyktig markedsavdeling i ryggen. BoligPartner har bransjens beste markedsbyrå inhouse. De er eksperter på å finne historien og forteller den videre ved hjelp av de beste tekstene og de flotteste illustrasjonene. Alt presenteres via bransjens mest stemningsfulle markedsmateriell.

Vi vet at et boligsalg handler om mer enn å vise frem de unike salgspunktene til prosjektet. De handler om kundens fremtid. Vår markedsavdeling gjør alt fra å innhente illustrasjoner, lage prospekter, landingssider, filmer, annonsemateriell, skilt til byggeplasser og legge smarte planer for god og målrettet annonsering i de riktige kanalene.

Lyren interiør Oxi 2023.jpg

I tillegg til alt dette, inneholder vårt store kompetansehus på Hamar faglig ekspertise innen blant annet finans, kvalitetssikring, IT og økonomi. Vi har eget regnskapsbyrå Økonomi Partner med autorisasjon fra Finanstilsynet, og et eget oppgjørsselskap, Oppgjørs Partner, med eiendomsmeglerbevilling fra Finanstilsynet. 

Kontakt oss for mer informasjon

Har du lyst til å vite mer om hvorfor BoligPartner er din komplette samarbeidspartner innen tomte- og eiendomsutvikling?

Registrer din interesse her, så tar vi kontakt med deg.