Boligpartner

Vi er på tomtejakt

Mange familier ønsker å flytte inn i ny bolig. Nå søker BoligPartner etter tomter til dem. Har du en ledig tomt? Eller kanskje du vurderer å skille ut en del av din eiendom? Ta kontakt med oss. 

BoligPartner kjenner boligmarkedet i ditt område og deler gjerne vår kompetanse og erfaring med deg. 

Jeg ønsker en prat om tomter og husbygging

Hvordan skille ut tomt?

Lurer du på dette? Da kan du ta kontakt med oss, så kan vi komme å se på tomten din. På våre kontorer møter du erfarne ansatte som ønsker å gi deg råd og veiledning om fradeling og tomtesalg.

Vi ordner papirene

BoligPartner kan ordne med alt fra fradelingssøknad til nabovarsler. Våre arkitekter kan utarbeide en situasjonsplan, og vi kan følge opp saken din mot kommunen. Ved å skille ut en del av hagen din, kan du få mer fritid med mindre hagearbeid og ekstra penger til å realisere dine drømmer.

Opsjonsavtale med oss

Ved å inngå en opsjonsavtale med BoligPartner, gir du oss rett til å bygge på tomten. Du får penger for tomtesalget, og vår kunde får en tomt å bygge ny bolig på.

Da bistår vi deg med alle nødvendige formaliteter vedrørende tomtesalget. Ta kontakt, så kan vi ta en helt uforpliktende prat om mulighetene.

Bygde nytt hus i egen hage

Ved å skille ut en del av hagen sin, kunne Olav og Anne Slettnes bygge seg et helt nytt hus på gratis tomt. Klikk deg videre og les hele saken og se bildene av tomten og nyhuset.

Les saken her

Gratis verdivurdering av tomten din

Her kan du lese alt om hvordan vi i BoligPartner kan hjelpe deg med å skille ut tomt.

Les saken her