Boligpartner

trehusene_Løkenåsen _fasade_tett.jpeg

En boligblokk i moderne stil

Trehusene fra BoligPartner er en attraktiv og moderne boligblokk.

Denne boligblokken skiller seg godt ut i markedet, fordi dette leilighetsbygget bygges i treverk. Hele fasaden er i tre, og her benytter vi gjerne malmfuru. Designmessig blir uttrykket lekkert. Konstruksjonen i seg selv er miljøvennlig, da treverk er et fornybart konstruksjonsmaterial. Det er ingen tvil om at Trehusene skaper stor interesse hos både boligkjøpere og i bransjen.

Hva er en boligblokk?

En boligblokk er en stor bygning som er satt sammen av flere seksjoner. En boligblokk kjennetegnes av at leilighetene deler en eller flere felles innganger. Leilighetene er plasser over og under hverandre samt ved siden av hverandre. Trehusene er en moderne boligblokk som inneholder både felles og private uterom, i tillegg til innvendige fellesarealer. Les mer om Trehusene her.

Lav_Navneberget-Trehusene-eksterior-Oxi-2022-Fasade-blokk-1.jpeg

Boligblokk i fire etasjer

Trehusene fra BoligPartner er en boligblokk i fire eller tre etasjer, og er dermed en såkalt lavblokk . Hvis en boligblokk har fem etasjer eller mer, betegnes den som en høyblokk. En boligblokk kan ha ulik utforming, både smal og høy til lavere og bred. Trehusene er en boligblokk som har ekstra stor fleksibilitet. Her er byggets konstruksjon så fleksibel at hvert plan i blokka kan skreddersys etter markedets ønsker. Det gir et rom av alternative leilighetskombinasjoner. Det er derfor vi tør påstå at alle kunder finner en leilighet som passer dem i vårt blokk-konsept.

Blokkleilighet i ulike størrelser

Blokkleilighetene i Trehusene varierer størrelsen fra cirka 30 kvadratmeter til nesten 130 kvadratmeter. Alle blokkleilighetene får egen balkong, og her vil tomtestørrelsen, solforhold og utsikt være viktige faktorer som bestemmer størrelsen og plasseringen av disse. Balkongene kan være sammenhengende på en side av bygget eller man kan velge lokale variasjoner på samme side. Det er også mulig å ha frittstående balkonger i gavl.

stue_Trehusene_Løkenåsen.jpeg
Terrasse Løkenåsen Trehusene.jpeg

Se bilder av boligblokken på Løkenåsen

Her kan du se bilder og lese kundereportasjen fra Trehusene på Løkenåsen. Her får du bli med på innsiden til den flotte blokkleiligheten til vår kunde Tove Ødegaard Aas.

Les reportasjen her


Boligblokk og historikk

Visste du at de første boligblokkene ble bygget allerede i antikkens Roma. Her fantes det boligblokker med separate leiligheter. De som i dag er best bevart finner man i Ostia,  havnebyen for det  antikke Roma , 24 kilometer sørvest for hovedstaden. Norges største boligblokker ble bygget på Ammerud i Oslo på 1960-tallet.

(Kilde: Det norske leksikon)

Les mer om Trehusene

Klikk deg videre og les alt om Trehusene fra BoligPartner her