Boligpartner

Rekkehus - her bor du trygt og godt

Et nytt rekkehus gir deg en fin inngangsbillett til boligmarkedet. Her bor du trygt og godt med naboen vegg i vegg.

Mange av våre kunder ønsker å bo i et nytt rekkehus. 

rekkehus_utlisting.jpeg

Definisjon av rekkehus

Når du bor i et rekkehus, deler du vegg med ett eller flere nabohus. Det første og det siste huset i rekka, kalles gjerne for enderekkehus. Her deler du kun en vegg med naboen. Hvis du bor i midten av rekka, deler du to vegger med boligene ved siden av deg.

rekkehus1.jpeg

Moderne rekkehus

I BoligPartner tilbyr vi boliger for alle. Når du kjøper et helt nytt hjem, er du sikret å få en moderne bolig med smarte løsninger. Her er det ingen behov for oppussing og rehabilitering. Rekkehus fra BoligPartner leveres med en høy standard, og på lik linje med våre ferdighus. Når du velger å kjøpe et moderne rekkehus, får du derfor et flott hjem hvor du slipper å tenke på oppussing og vedlikeholdsoppgaver.

sveakollen-oversiktsbilde.jpeg

Her ser du et oversiktbilde som viser flere moderne rekkehus i boligprosjektet Sveakollen på Lillehammer.

Kjøpe ferdighus som rekkehus

Har du lyst til å kjøpe et nytt rekkehus? Da anbefaler vi deg å ta direkte kontakt med vårt salgskontor nærmest der du ønsker å bo. De kan fortelle deg mer om våre ferdighus som rekkehus. Kanskje har vi et nytt prosjekt i nærheten av deg hvor ditt nye rekkehus ligger. Spør oss også gjerne om rekkehus med utleiedel, hvis dette er noe du er på jakt etter.

Forskjellen på rekkehus og kjedet enebolig

Forskjellen mellom et moderne rekkehus og en enebolig i kjede, er at rekkehusene deler hele vegger med hverandre. I en kjedet enebolig henger husene sammen i deler av veggen, for eksempel hvis husene er plassert på en skrå rekke. Eller så kan boligene adskilt fra hverandre med en terrasse, garasje eller bod.

enebolig-i-rekke-sveakollen.jpeg

Bygge rekkehus

Er du en utbygger? Kanskje har du en tomt som du ønsker å bygge rekkehus på? Da er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss i BoligPartner. Vi samarbeider med mange utbyggere som ønsker å bygge våre rekkehus på sine egne tomter. Hvis du ønsker mer informasjon om mulighetene til å bygge rekkehus eller andre flermannsboliger i samarbeid med oss - ønsker vi at du tar kontakt med vårt nærmeste salgskontor der du ønsker å bygge. De kan bistå deg med god informasjon om priser, samarbeidsmodeller og hjelpe deg med å komme i gang.

Her finner du oversikten over alle BoligPartner sine salgskontorer i Norge.

Rekkehus over to plan

Ønsker du å bo i et rekkehus som har to etasjer? Vi har flere ulike rekkehusmodeller hvor boligene strekker seg over to plan. Det gir deg muligheten til for eksempel å ha soverom og bad i første etasje, mens de sosiale sonene som stue og kjøkken ligger i andre etasje. Akkurat nå har vi ute til salgs et slikt prosjekt på Sørumsand. Prosjektet ligger i Sørumsvingen og selges av vårt kontor BoligPartner Romerike. Ta gjerne kontakt med dem hvis dette prosjektet kan være av interesse for deg. Her ser du en illustrasjon av rekkehuset over to plan. 

rekkehus2.jpeg

Denne illustrasjoner viser rekkehus over to plan. Prosjektet er til salgs på Sørumsvingen av vårt kontor på Romerike.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Rekkehus med takterrasse

Dette er en illustrasjon av en takterrasse. Dette er en illustrasjon av en takterrasse.

Når man bor i rekke, er det ekstra verdifullt å skape sitt private uterom. Med takterasse på rekkehuset får du løftet opp fra bakkens kjas og mas. Her oppe finner du boligens aller beste utsikt.

En slik takterasse innbyr til lange kvelder som kan nytes med gode venner og familie – eller helt alene om du vil. Gode samtaler, hyggelige stunder og verdifull stillhet – du finner det på takterrassen.

En takterrasse byr på optimal utnyttelse av plass ved at du tar i bruk ”dødt” areal som i utgangspunktet kun er avsatt til tak. Helt perfekt når man bor litt tett, og når tomtene er små.

Ønsker du å vite mer om mulighetene for takterrasse på våre rekkehus? Ta kontakt med vårt salgskontor i området hvor du ønsker å bo. De kan gi deg god informasjon om hvilke prosjekter vi har ute for salg og hva som kommer til salgs fremover.

Bo fint og moderne i nytt rekkehus
Ny huskatalog med 54 husmodeller, reportasjer, nyheter og inspirasjon.

Bestill ny huskatalog gratis

Bestill vår splitter nye huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Velg selv om du ønsker huskatalogen kun digitalt eller digitalt pluss tilsendt i posten.

Levegg regler for rekkehus

Mange ønsker å bygge en levegg mot naboen. En levegg er en tett skjerm / konstruksjon som skal hindre innsyn, skjerme mot støy, vind, lyd eller lignende. Det er viktig å sette seg godt inn i reglene for bygging av levegg før du starter opp. Regelverket sier følgende:

Hvis du vil sette opp en levegg minimum 1 meter fra nabogrensen, så trenger du ikke søke når den er inntil 10 meter lang og ikke på noe sted er over 1,8 meter målt fra terrenget. (Kilde: Huseierne)

Det er likevel alltid lurt å sjekke kommuneplanens arealdel eller reguleringsplan som gjelder for området tomten din ligger i. Det kan finnes begrensninger her som gjør at tiltaket er søknadspliktig, selv om det i hovedregelen tilsier at det ikke skal være det. I tillegg er det alltid lurt å snakke med naboene først, før du setter opp levegg.

På illustrasjonen er det ikke satt opp levegg, men her er det benyttet en stor blomsterkasse med høye blomster. Dette kan også være en fin og hyggelig måte å ramme inn tomten. I tillegg fungerer blomstene som en levende levegg som skjermer inngangspartiet til dette rekkehuset.

Se hva vi har til salgs nå

Klikk deg gjerne videre for å se hva BoligPartner har til salgs nær der du ønsker å bo.

Se våre annonser her

Jeg ønsker en prat om tomter og husbygging