Boligpartner

Rekkehus - her bor du trygt og godt

Et nytt rekkehus gir deg en fin inngangsbillett til boligmarkedet. Her bor du trygt og godt med naboen vegg i vegg.

Mange av våre kunder ønsker å bo i et nytt rekkehus. 

rekkehus_utlisting.jpeg

Illustrasjon som viser et nærbilde av rekkehus.

Ny huskatalog med 54 husmodeller, reportasjer, nyheter og inspirasjon.

Bestill ny huskatalog gratis

Bestill vår splitter nye huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Velg selv om du ønsker huskatalogen kun digitalt eller digitalt pluss tilsendt i posten.

Definisjon av rekkehus

Når du bor i et rekkehus, deler du vegg med ett eller flere nabohus. Det første og det siste huset i rekka, kalles gjerne for enderekkehus. Her deler du kun en vegg med naboen. Hvis du bor i midten av rekka, deler du to vegger med boligene ved siden av deg.

rekkehus1.jpeg

Moderne rekkehus

I BoligPartner tilbyr vi boliger for alle. Når du kjøper et helt nytt hjem, er du sikret å få en moderne bolig med smarte løsninger. Her er det ingen behov for oppussing og rehabilitering. Rekkehus fra BoligPartner leveres med en høy standard, og på lik linje med våre ferdighus. Når du velger å kjøpe et moderne rekkehus, får du derfor et flott hjem hvor du slipper å tenke på oppussing og vedlikeholdsoppgaver.

sveakollen-oversiktsbilde.jpeg

Her ser du et oversiktbilde som viser flere moderne rekkehus i boligprosjektet Sveakollen på Lillehammer.

Kjøpe ferdighus som rekkehus

Har du lyst til å kjøpe et nytt rekkehus? Da anbefaler vi deg å ta direkte kontakt med vårt salgskontor nærmest der du ønsker å bo. De kan fortelle deg mer om våre ferdighus som rekkehus. Kanskje har vi et nytt prosjekt i nærheten av deg hvor ditt nye rekkehus ligger. Spør oss også gjerne om rekkehus med utleiedel, hvis dette er noe du er på jakt etter.

Forskjellen på rekkehus og kjedet enebolig

Forskjellen mellom et moderne rekkehus og en enebolig i kjede, er at rekkehusene deler hele vegger med hverandre. I en kjedet enebolig henger husene sammen i deler av veggen, for eksempel hvis husene er plassert på en skrå rekke. Eller så kan boligene adskilt fra hverandre med en terrasse, garasje eller bod.

enebolig-i-rekke-sveakollen.jpeg

Bygge rekkehus

Er du en utbygger? Kanskje har du en tomt som du ønsker å bygge rekkehus på? Da er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss i BoligPartner. Vi samarbeider med mange utbyggere som ønsker å bygge våre rekkehus på sine egne tomter. Hvis du ønsker mer informasjon om mulighetene til å bygge rekkehus eller andre flermannsboliger i samarbeid med oss - ønsker vi at du tar kontakt med vårt nærmeste salgskontor der du ønsker å bygge. De kan bistå deg med god informasjon om priser, samarbeidsmodeller og hjelpe deg med å komme i gang.

Her finner du oversikten over alle BoligPartner sine salgskontorer i Norge.

Rekkehus over to plan

Ønsker du å bo i et rekkehus som har to etasjer? Vi har flere ulike rekkehusmodeller hvor boligene strekker seg over to plan. Det gir deg muligheten til for eksempel å ha soverom og bad i første etasje, mens de sosiale sonene som stue og kjøkken ligger i andre etasje. Akkurat nå har vi ute til salgs et slikt prosjekt på Sørumsand. Prosjektet ligger i Sørumsvingen og selges av vårt kontor BoligPartner Romerike. Ta gjerne kontakt med dem hvis dette prosjektet kan være av interesse for deg. Her ser du en illustrasjon av rekkehuset over to plan. 

rekkehus2.jpeg

Denne illustrasjoner viser rekkehus over to plan. Prosjektet er til salgs på Sørumsvingen av vårt kontor på Romerike.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Se hva vi har til salgs nå

Klikk deg gjerne videre for å se hva BoligPartner har til salgs nær der du ønsker å bo.

Se våre annonser her

Jeg ønsker en prat om tomter og husbygging