Boligpartner

Fire varianter av vår bestselger

Vi har besøkt fire familier som har fått skreddersydd husmodellen Raumarheim til sine behov. Her kan du se hvordan familien på Maura har skapt sitt drømmehjem. I vår huskatalog møter du de tre andre familiene og kan se deres planløsninger. Det er fascinerende å se hvor ulike husene blir.

Illustrasjonene og plantegningene i vår huskatalog er ment som et utgangspunkt når du skal bygge nytt hus. Veien mot drømmehuset starter alltid med spørsmål som; ”hvem skal bo der og hva er viktigst for dere?”

Hus med fem soverom

På Maura ved Nannestad har vi besøkt Knut Erik Stanger, Nina Veiåker Johansen med barna Linnea og tvillingene Max og Milla. Med tre barn og au pair ønsket familien på Maura seg et hus med fem soverom, stort vaskerom og walk-in closet til yttertøyet i gangen.

- Raumarheim er jo et kataloghus, men vi har fått det tilpasset akkurat slik vi ville, og vi er strålende fornøyd med alle valg. Nå har vi fire store soverom oppe, ett soverom til au pairen nede, og en romslig loftsstue, sier Nina.

Med et klassisk ytre blir mange  overrasket når de kommer inn og møtes av en hightec trapp, og et hypermoderne hus der alt det elektriske styres via en app.

Stort vaskerom

Noe av det trebarnsmammaen er mest fornøyd med er at de valgte et litt mindre bad nede til fordel for et større vaskerom med utgang til svalgangen.

- Med tre barn blir det mye klesvask, og vaskerommet er utvilsomt blant favorittrommene mine, forteller Nina.

En annen smart løsning er det seks kvadratmeter store walk-in closetet til yttertøyet som er plassert ”under” trappa i gangen.

- Det er praktisk å ha tilgang til alt yttertøy året rundt, sier Nina.    

Se de flotte bildene fra huset til familien og la deg inspirere av deres smarte løsninger og herlige fargevalg!

Les mer i vår huskatalog

Se hva vi skriver i vår huskatalog hvor vi har møtt tre andre familier som også har bygd Raumarheim. Alle familiene har gjort sine egne løsninger. Er det ikke fascinerende hvor ulike husene blir?

Ny huskatalog med 54 husmodeller, reportasjer, nyheter og inspirasjon.

Bestill ny huskatalog gratis

Bestill vår splitter nye huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Velg selv om du ønsker huskatalogen kun digitalt eller digitalt pluss tilsendt i posten.

Få masse gode tips her

Drømmer du også om å bygge nytt hus som passer perfekt for hele familien? Vi har samlet masse gode råd og håper å gi deg god inspirasjon her

Klikk deg videre her