Boligpartner
Kjøkken i husmodell Raumarheim her i klassisk stil med hvit profilert kjøkkeninnredning og benkeplate i tre.
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 01. desember 2023
Lesetid: ~5 min

Ett hus - tre ulike kjøkken

Kjøkkenet! Husets viktigste rom. Vi vet du drømmer om et velfungerende kjøkken med smarte løsninger. Mulighetene er mange. Her ser du kjøkkenet i huset Raumarheim i tre vidt forskjellige varianter - til inspirasjon og glede.

Det er her dere samles til de gode samtalene og til de minnerike øyeblikkene. Det er i dette rommet morgenkaffen nytes, lekser gjøres og gode middager tilberedes. 

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Hvilken stil liker du?

I samarbeid med Norema og interiørselger Gry N. Smevoll har vi illustrert tre ulike kjøkkenvarianter som alle passer inn i ett av våre mest populære hus, Raumarheim. 

Vi ga Gry tegningen av kjøkkenet i dette huset med et ønske om at hun skulle tegne tre forskjellige, gode kjøkkenløsninger for dette rommet. Resultatet ble tre helt forskjellige stiler og løsninger. Hvem av dem liker du best?

  • Kjøkkenløsning 1: I variant 1 ønskes du velkommen inn i et herskapelig kjøkken - tidløst og elegant i lys herregårdsstil. Sett deg ned ved det koselige spisebordet ved vinduet og nyt en varm kopp kaffe. 
  • Kjøkkenløsning 2: Variant 2 har diskret eleganse. Med push-to-open-mekanismen er skuffer og skap kjempe-enkle å åpne, også dersom du har hendene fulle med for eksempel serviset.
  • Kjøkkenløsning 3: I den siste varianten viser vi deg et moderne og stilrent kjøkken med praktisk kjøkkenøy. Her er ventilasjonen integrert i taket - praktisk og elegant. Kjøkkenfronter i mørk natur gir et spennende og eksotisk preg. 

Husets viktigste rom

I 2015 gjennomførte Norstat en spennende markedsundersøkelse på oppdrag fra BoligPartner. Et representativt utvalg av norske boligkjøpere fikk muligheten til å svare på en rekke spørsmål om hvordan drømmehuset skal være. Og det er ingen tvil: Kjøkkenet er det rommet i huset som er aller viktigst. Mange ønsker seg en åpen kjøkkenløsning mot stua, og nær halvparten av de spurte forteller at de ønsker seg en praktisk kjøkkenøy i rommet. 

Kjøkken - husets viktigste rom

Ta en kikk på vår samleside for kjøkken. Her finner du mer inspirasjon til ditt nye drømmekjøkken

Klikk her