Trehusene på Skarnes - 7 solgt og bygging er i gang!

Byggingen av Trehusene Skarnes er i gang! 4 flotte 3 og 4-roms leiligheter ledige. Her bor du sentralt, men likevel rolig og du har nærhet til alt du trenger i hverdagen. Du kan melde din interesse her og sikre deg mer informasjon om prosjektet.

Trehusene på Skarnes er et unikt boligprosjekt fra BoligPartner, i tett samarbeid med Kongsvinger og Omegns Boligbyggelag AL (KOBBL). Trehusene er en moderne boligblokk hvor man kombinerer tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en ny og spennende måte. Her blir det 11 leiligheter i ulike størrelser hvor de minste er på 60 kvadratmeter og den største er på 104 kvadratmeter. 

I dette boligprosjektet opplever du at det er bærekraft, energieffektivitet, spenstig arkitektur, gode materialvalg og menneskenes trivsel som settes i fokus.   

Vi gleder oss til å gi deg mer informasjon. 

Meld din interesse i dag!

Kongsvinger og Omegns Boligbyggelag AL (KOBBL) har siden 1945 jobbet for å skaffe og å forvalte gode boliger for våre 8.000 medlemmer. Vi hjelper mer enn 100 boligselskaper med nesten 4.000 boliger med alle typer tjenester knyttet til bolig. Vi er lokalisert i Kongsvinger, og har kunder i Kongsvinger-regionen, resten av Innlandet og på Romerike.

LAST NED PROSPEKT HER

I trehusene får du fine uteplasser

Registrer deg i skjemaet så får du mer informasjon om våre flotte leiligheter i Trehusene på Skarnes

Boligvelger

Her kan du se hvilke leiligheter som fortsatt er ledige. Trykk på leiligheten du er interessert i og du vil få opp mer informasjon. Meld interesse i skjemaet over eller ta kontakt med megler om du vil vite enda mer (kontaktinfo nederst på siden).