Trehusene på Skarnes - Salget er i gang!

Nå har vi startet salget av leiligheter i Trehusene på Skarnes. Du kan melde din interesse her og sikre deg mer informasjon om prosjektet.

Trehusene på Skarnes er et unikt boligprosjekt fra BoligPartner, i tett samarbeid med Kongsvinger og Omegns Boligbyggelag AL (KOBBL). Trehusene er en moderne boligblokk hvor man kombinerer tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en ny og spennende måte. Her blir det 12 leiligheter i ulike størrelser hvor de minste er på 37 kvadratmeter og den største er på 137 kvadratmeter. 

I dette boligprosjektet opplever du at det er bærekraft, energieffektivitet, spenstig arkitektur, gode materialvalg og menneskenes trivsel som settes i fokus.   

Vi gleder oss til å gi deg mer informasjon. 

Meld din interesse i dag!

Kongsvinger og Omegns Boligbyggelag AL (KOBBL) har siden 1945 jobbet for å skaffe og å forvalte gode boliger for våre 8.000 medlemmer. Vi hjelper mer enn 100 boligselskaper med nesten 4.000 boliger med alle typer tjenester knyttet til bolig. Vi er lokalisert i Kongsvinger, og har kunder i Kongsvinger-regionen, resten av Innlandet og på Romerike.

Registrer deg i skjemaet så får du mer informasjon om våre flotte leiligheter i Trehusene på Skarnes

Illustrasjoner fra leilighetene

Her kan du se noen illustrasjoner som gir eksempler på hvordan leilighetene i Trehusene kan se ut på innsiden. Vi gjør oppmerksom på at dette er illustrasjoner og at de kan avvike fra virkeligheten.

Flotte leiligheter på Skarnes

Trehusene skal bygges på Skarnes. Ta kontakt med megler for mer informasjon om prosjektet, leilighetene og beliggenheten

Om å bo på Skarnes

Så deilig det må være å kunne bo i et splitter nytt og moderne hjem med gangavstand til det meste. Kjøper du leilighet i Trehusene på Skarnes får du nærhet til sentrum med alle servicetilbud, det er kort vei til elven, rekreasjonsområder og det er kun et par skritt unna trimløypene i Skarnesberget. Oslo og Kongsvinger ligger kun en liten togtur unna.

Togstasjonen på Skarnes skal utbedres og det jobbet aktivt med å gjøre Skarnes til et enda mer attraktivt sted å bo. 

Skarnes har et kjøpesenter. Det heter Parken. Her finner du butikker, bank og restaurant. I tillegg har Skarnes en gågate med blant annet klesbutikk, frisør/barberer, jernvare, Vinmonopol og matbutikker. 

Ta kontakt

Det er DNB Eiendom som skal selge leilighetene i Trehusene på Skarnes.

DNB Eiendom AS

Storgata 40, 2213 Kongsvinger

Meglere: 

Gina Helene Torp Opset

Gina.Helene.Opseth@dnbeiendom.no

+47 980 38 130 

-og   

Siv Iren Helle

Siv.Iren.Helle@dnbeiendom.no

+47 95889126