Bygger sin egen hytte på Turufjell

08 mars, 2021

Halvor Bakke har utviklet og skapt sin egen hytteserie i tett samarbeid med BoligPartner. Nå skal Bygg Team Gol bygge den kjente TV-personlighetens hytte på Turufjell i Flå.

Hyttemodellen Halvor Bakke skal bygge heter Nue, og er fra hytteserien Lengt, som han har skapt sammen med BoligPartner. Nue er en fjellhytte med to soverom, samt en fleksibel og praktisk hems.

- Dette er helt uvirkelig. Først fikk jeg muligheten til å tegne min egen hytteserie sammen med BoligPartner. Og nå skal jeg altså bygge selve drømmehytta til meg selv. Du kan trygt si at jeg er både spent og utålmodig med å komme i gang, sier Bakke. 

Bakke skal bygge hytta på Turufjell i Flå kommune, og gleder seg til å se hvordan løsningene han skisserte for BoligPartners arkitekter fungerer i virkeligheten.

- Da vi skapte hytteserien var uteområdene under tak et viktig element. Det er noe av det jeg er aller mest fornøyd med. Jeg gleder meg veldig til å sitte ute i en god stol ved siden av utepeisen, høre på knitringen og kjenne på den friske fjellufta. For følelsen av å alltid kunne være ute, uavhengig av vær, den er helt fantastisk, slår Bakke fast.

For Bakke er hyttelivet en pustepause fra hverdagen og et fristed. 

- På hytta slipper jeg alt. Det er et fristed for meg, og den gode følelsen av at du skal på hytta i helga, starter jo egentlig allerede onsdag ettermiddag. Og den varer langt utpå mandagen, selv om du kun var der i helga, sier han.

- En viktig milepæl

Interessen rundt hytteserien Lengt har vært stor etter at BoligPartner lanserte samarbeidet med Halvor Bakke i april 2020. Flere kunder har signert kontrakt på sin egen Halvor Bakke-hytte, og flere hytter er i planleggingsfasen. - Det er selvfølgelig stor stas for oss at Halvor ønsker å bygge sin egen hytte sammen med oss. Dette er et samarbeid vi har hatt stor tro på hele veien, og vi synes vi har utviklet en veldig spennende og unik hytteserie, sier markedssjef Ingvild Keller i BoligPartner.

- Også er det en viktig milepæl for samarbeidet vårt. Det er mange som har forelsket seg i hyttene til Halvor. Av erfaring vet vi at ingen hytter, selv ikke såkalte katalogmodeller, blir helt like og at det er personlige tilvalg som preger omtrent hver byggesak vi har. Derfor gleder vi oss veldig til å se hvordan akkurat hytta til Halvor blir til slutt, sier Keller.

Bygges av lokal aktør

Det er BoligPartner-forhandler Bygg Team AS på Gol som skal sette opp hytta til Bakke. 

- Vi gleder oss veldig til samarbeidet med Halvor, og er stolte av å få muligheten til å bygge vår første variant fra Lengt-serien, sier daglig leder Per-Egil Rese.

- Turufjell er i stor vekst på fritidsmarkedet, og vi har bygget flere hytter i det nye området der oppe. Halvor har skaffet seg en flott tomt, og sammen skal vi virkelig skape drømmehytta for han, avslutter Rese.

For mer informasjon: 
Ingvild Keller, markedssjef BoligPartner: 91 85 75 23
Lasse A. Vangstein, kommunikasjonsrådgiver BoligPartner: 93 44 99 54

Se Halvor fortelle om hyttedrømmen

Bli bedre kjent med hyttene til Halvor