Her kan du alltid nyte sommerdagene utendørs

Halvor Bakke er ikke i tvil. Det er den overbygde terrassen med utepeis han er aller mest stolt over i sommerhyttene Flø og Sva – designet av han selv i tett samarbeid med BoligPartner.

Tenk deg følelsen av å kunne gå ut og krype inn under pleddet i godstolen på terrassen. Her kjenner du varmen fra utepeisen mens du lytter til sommerregnets myke vanndråper som tripper lett på taket over deg. Det lyser lunt fra tente lykter i det kveldsmørket legger seg forsiktig ned over svabergene i horisonten. Akkurat her er du. Til stede i øyeblikket.

Den ultimate sommerfølelsen

Sommeren i Norge byr på både hete soldager og kjølige regnværskvelder. Da er det herlig å kunne ha ei hytte hvor du alltid kan være ute – uansett vær. Da Halvor Bakke skulle designe sin egen hytteserie sammen med BoligPartner, var nettopp overbygd uteplass noe av det aller viktigste å få på plass.

- Vi vil spise måltidene våre ute, vi trenger frisk luft og jeg får selv alltid masse energi av å kunne være ute. Så jeg er helt sikker på at uterommet er viktig for alle som har en hyttedrøm, Sier Halvor Bakke. 

Illustrasjon som viser overgangen mellom inne og ute på sjøhyttene Flø og Sva fra Halvor Bakke og BoligPartner. 

- Det er fantastisk deilig å ha en overbygd terrasse som alltid er klar. Her kan du sitte i skyggen på varme sommerdager. Eller du kan kle på deg litt ekstra klær på kjølige kvelder og sitte lunt under tak selv om det regner. Alle puter og lykter er på plass, så her kan du bare nyte øyeblikket, forteller Halvor Bakke.

Se film med Halvor Bakke

Halvor Bakke forteller hva han liker aller best med sommerhyttene Flø og Sva som han har designet selv i tett samarbeid med BoligPartner

Mye lys og rause soverom

Etter å ha pusset opp over 50 hytter i TV-programmet Eventyrlig Oppussing, vet Halvor Bakke veldig godt hva som skal til for at en hytte fungerer godt. Denne erfaringen har vært helt vesentlig å ha med seg inn i utviklingen av hyttene i Lengt-serien.

-Store vinduer med godt utsyn og mye lysinnslipp er viktig. Da får man naturen inn i hytta, forklarer Halvor Bakke. I tillegg skal hyttene ha store, innbydende soverom. 

-For meg er morgenstunden med kaffekoppen i senga den aller beste starten på en ny dag. Derfor har det vært viktig at soverommene, i sommerhyttene jeg har designet med BoligPartner, er rause og gode. Her er det vinduer fra gulv til tak. På det største soverommet får du utsikt på to sider, og du kan slå opp vinduet som en dobbeltdør. Her kan du ligge i senga mens du får naturen rett inn med havet, skogen eller fjellet. Uavhengig av hvor du bygger din hytte, ønsker jeg å gi hytteeierne denne ultimate følelsen, sier Halvor Bakke.

Illustrasjon av soverommet i sommerhyttene Flø og Sva fra Lengt-serien til Halvor Bakke og BoligPartner. 

Pusterommet i hverdagen

Hytta skal være et sted man alltid lengter etter og som gir deg gode opplevelser. Det er hit man reiser for å hente seg inn etter ei hektisk arbeidsuke. Her skapes nye minner.

-Vi trenger pusterommene i hverdagen vår. På sommerhytta kan tiden bare flyte. Her kan du legge fra deg mobilen og klokka. På hytta er hverdagen ukomplisert, her kan du la humla suse, sier Halvor Bakke.

Han håper at alle som velger å bygge sommerhyttene Flø og Sva skal få kjenne på akkurat denne roen og den ultimate hyttefølelsen.

Halvor Bakke vet akkurat hva som skal til for å skape en herlig sommerstemning. 

Lengt Hyttekatalog

Bestill Lengt-katalogen fra Halvor Bakke

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Halvor Bakkes aller beste hyttetips til deg

Hva er viktig å tenke på når du skal bygge og innrede din egen sommerhytte? Halvor Bakke deler gjerne sine beste tips med deg

Les mer om Halvor Bakkes samarbeid med BoligPartner