Fjellhytte fra Halvor Bakke

Tenk å kunne være her i din egen hytte på fjellet. TV-personlighet Halvor Bakke ønsker at enda flere skal få muligheten til å oppleve denne hyttegleden. Sammen med oss i BoligPartner har han designet Lengt - en helt ny hytteserie.

Har du sett fjellhyttene Halvor Bakke har skapt i tett samarbeid med Boligpartner? Disse nydelige hyttemodellene heter Nue og Lun og er i serien Lengt. Her er absolutt alt lagt til rette for at du virkelig skal kunne nyte hyttelivet på fjellet - uansett vær og vind. 

Illustrasjoner viser stua og deler av kjøkkenet i fjellhytta Lun fra Halvor Bakke sin hytteserie hos BoligPartner.

Lengter du etter et sted å være når vårvinden stryker forbi, regndråpene drypper fra taket og den friske fjellufta kiler i nesa? Lengter du etter å sitte ute under tak på hytta når naturen rundt deg sakte kler på seg sin fargesprakende høstdrakt? Hytteserien Lengt er designet for deg som ønsker å være tett på naturen. Med fjellhytte fra Halvor Bakke og BoligPartner kan du virkelig kose deg på hytta - inne eller ute - uavhengig av været og årstiden. 

Her kan du nyte middagen innendørst, men likevel kjenne nærheten til naturen utenfor gjennom de store vindusflatene i stuedelen til hytta Nue. 

Her ser du en illustrasjon av fjellhytta Nue fra Halvor Bakke sin hytteserie hos BoligPartner. Legg merke til den overbygde uteplassen med egen utepeis. 

Mens du sitter her gleder du deg allerede til morgendagens aller første kaffekopp. Den skal du kose deg med på sengekanten mens du kikker ut gjennom soverommets store vinduer. Hvis du har lyst, kan du slå opp det ene vinduet som en dør og gå rett ut i naturen for å kjenne på den duggfriske morgenbrisen. 

Denne illustrasjoner viser et av soverommene i fjellhytta Nue fra Halvor Bakke sin hytteserie Lengt. Det ene vinduet kan du slå opp som en dør og gå rett fra soverommet og ut i naturen.

Lengt Hyttekatalog

Bestill Lengt-katalogen fra Halvor Bakke

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Les alt om hytteserien Lengt

Klikk deg videre og les mer om denne spennende hytteserien Lengt utviklet og designet av Halvor Bakke i tett samarbeid med dyktige arkitekter i BoligPartner

Derfor bør du bygge ny fjellhytte

Norge er vakkert. Her bor vi og her har vi fritiden vår. Med egen hytte kan du virkelig nyte ferien hjemme og få maks ut av fridagene dine. Den store hyttedrømmen for mange er å kunne bygge en helt ny hytte med akkurat de løsningene du ønsker deg. En moderne og fremtidsrettet hytte hvor alt er splitter nytt. Slipp unna mas om oppussing og kjedelige overraskelser med råte eller lekkasjer. Bygg ny hytte i stedet. 

Hvorfor bygge nytt?

Vi synes det er veldig mange gode grunner til at du skal investere i ny hytte i stedet for å bruke fritiden din på å pusse opp en eldre hytte. 

Bygger du ny hytte slipper du blant annet å slite med små, trekkfulle vinduer. Vi i BoligPartner gir deg hytter med store, åpne glassflater som sikrer deg nærheten til naturen. Vi har mange spennende hyttemodeller med akkurat de vindusflatene du drømmer om. Felles for dem alle er at de passer like godt ved sjøen som på fjellet. 

Som for eksempel vår hyttemodell V2. De store og mange vinduene i denne hytta gjør at lyset og verden utenfor blir en del av hytteopplevelsen. 

Eldre hytter har ofte en dårlig planløsning som ikke fungerer så godt til dagens bruk. Når du bygger helt nytt, kan du selv være med å skreddersy akkurat den planløsningen som passer din familie. 

Andre fordeler med å kjøpe ny hytte er at du får fem års reklamasjonsrett, du får fremtidsrettede energiløsninger og en hytte med et godt inneklima. I tillegg får du hjelp av våre trygge hytterådgivere. De er klare til å gi deg masse gode råd og veiledning på veien frem mot drømmehytta. BoligPartner har realisert hyttedrømmer over hele landet og deler gjerne vår gode erfaring med deg og din familie.

Denne illustrasjoner viser en hyttemodellen Magna Ferentis - en moderne hytte med stilrene linjer. 

Ja, jeg ønsker en liten hytteprat
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Vi spiller på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Bygde ny BoligPartner-hytte - nå deler de sine tips til deg

Hva bør du tenke på når du skal bygge ny hytte? Familien Kristiansen gir sine ti beste råd med deg.

Alle våre hytter kan endres

I BoligPartner leverer vi skreddersydde hytteløsninger. Det betyr at vi hjelper deg med å tilpasse og endre på våre modeller slik at du får akkurat den hytta du ønsker deg

Hytter for både sjø og fjell

En fjellhytte trenger ikke å bygges på fjellet. For mens noen vil bestige fjelltopper vil andre bade i saltvann. Norge byr på unik natur og uendelige muligheter. Her viser vi deg et lite bildegalleri med noen av våre flotte hyttemodeller som passer både på fjellet, ved sjøen og i skogen

Hvorfor skal du velge oss i BoligPartner?

Når du skal bygge ny hytte har du veldig mange leverandører å velge i mellom. Her kan du lese 10 gode grunner til hvorfor du bør velge oss når du skal realisere den store hyttedrømmen
Lengt Hyttekatalog

Bestill Lengt-katalogen fra Halvor Bakke

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Samspill med naturen

Det er ikke bestandig at en hyttetomt er flat og lett tilgjengelig. Når terrenget er utfordrende tar vi utgangspunkt i det.

Vi mener det handler om å se landskapet og skape våre hytter i tett samspill med naturen. Med store glassflater kombinert med naturmaterialer som stein og tre skapes en særegen og vakker arkitektur. Hva liker du best? Bla deg igjennom vårt brede hyttesortiment og bli kjent med våre hytteserier. Vi håper du finner ei fjellhytte som passer din fritid. 

Ja, jeg ønsker en liten hytteprat
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Møt våre hyttekunder

Her kan du lese reportasjer hvor vi har besøkt kunder som har valgt å bygge ny hytte med oss