Fikk drømmehuset tilpasset den skrå tomta

Da Kamilla og Lasse skulle bygg nytt hus, lyttet de til drømmene sine. Resultatet ble en herskapelig boligdrøm over tre etasjer – skreddersydd den skrå utsiktstomten.

De ønsket seg et herskapelig hus med en herlig hotellfølelse og stor takhøyde. På ønskelisten sto også et eget bibliotek, åpent kjøkkenløsning med plass til stor spisestue og sitronvindu på suite-soverommet med direkte inngang til eget bad og walk-in closet. Kamilla og Lasse Lauvstad visste akkurat hvordan de ville ha sitt nye hus. Ved å kombinere to husmodeller fra katalogen til BoligPartner fant familien svaret på boligdrømmen.

Et skreddersydd hus

-Vi sende bilder av tomta og våre egne skisser på romløsninger. Så tilpasset arkitekten i BoligPartner huset og tilrettela alt i forhold til tomten og våre ønsker, forteller Lasse.

-Hele prosessen gikk smertefritt. Vi fikk huset akkurat slik vi ønsket, og det ble enda finere enn det vi hadde håpet på, sier Kamilla.

På ferie i eget hjem

Sola kaster blinkende stjerner over vannskorpa på bassenget. Grønne palmeblader blafrer lett i vinden og vifter lukten av deilig grillmat videre bortetter plattingen. Her ute er det feriefølelsen som lever – hele sommerhalvåret.

Ved å dele inn det flotte uteområdet i ulike soner, har familien på fire alltid en fin plass å være – uansett vindforhold og solgang.

-Vi visste at det er mye vind i området her. Derfor ønsket vi oss et bassenghus. Vi bruker dette som en stue, som er åpen slik at man får følelsen av å være ute. Bassenghuset er innredet som et strandhus med bambus, palmer, tempeltavle og flotte blomster. Her inne koser vi oss helt fra påske til langt ut i oktober, forteller Lasse.

Et godt råd

-Alle sier du må tenke praktisk når du bygger nytt hus. Mitt råd er heller å følge drømmene dine. Tenk etter hva du virkelig har lyst på, det er viktig, sier Kamilla.  

Se filmen her

Møt familien Lauvstad hjemme i deres flotte herskapelige hus fra BoligPartner

Se disse flotte bildene

Her kan du se flere bilder av dette flotte huset - skreddersydd etter familien ønsker og den skrå tomta

Bestill gratis huskatalog

Kamilla og Lasse fant sitt drømmehus ved å lage en kombinasjon av to av våre husmodeller. Bestill vår katalog og finn ditt drømmehus.
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se flere tips til uteplassen

Se alle våre gode tips på vår samleside for uteplassen