Pris på ferdighytte modell Midthø

Midthø er populær hyttemodell med hems og tre soverom. Den har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter. Men hva koster egentlig denne hyttedrømmen?

Pris på denne hytta

Når man skal sette opp et priseksempel på en hyttemodell er det viktig å tenke på at denne prisen er basert på standard kataloghytte og at sluttsummen for en hytte vil variere ut fra beliggenhet, tomteforhold og kundens tilvalg og ønsker.

Når hyttas faktiske kostnader skal regnes ut, må det tas hensyn til tilleggsfaktorer som tomte- og gravekostnader, støping av såle/grunnmur, kommunale avgifter, spesielle oppgraderinger m.m. 

Prisen i eksempelet er basert på standard kataloghytte med gjeldende priser for en liten by på Østlandet per 15.juli 2022. Oversikten forutsettes oppsatt i samarbeid med husbygger, basert på skjønn og erfaringstall. Vi gjør oppmerksom på at dette kun er et priseksempel og sluttsummen for ei hytte vil variere stort ut fra beliggenhet, tomteforhold, kundens tilvalg og ønsker. 

PRISEKSEMPEL MIDTHØ

Tomtekostnader - kjøp, oppmåling, utstikking og diverse avgifter:  950 000 kr.


Plate og grunnarbeid - utgraving, planering, fundamentering, betongarbeid og bunnledninger: 550 000 kr.


Hytte - leveranse fra BoligPartner ferdig over grunnmur: 2 990 000 kr.


Andre kostnader - eks tilpasninger og oppgraderinger: 100 000 kr. 


Prisestimat totalt: 4 590 000 kr. Last ned gratis digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

En trygg økonomisk prosess

I BoligPartner er alltid totalsummen en sentral del av kjøpsprosessen, og før kontrakt skal skrives setter vi opp en økonomisk rammeplan som inneholder alle elementene og kostnadene i byggeprosjektet. Slik er du fra start sikret  en detaljert oversikt over hele ditt totale budsjett. Merk at det fortsatt finnes variable kostnader som ikke kan fastsettes før man vet hvor i landet og på hvilken tomt huset ditt skal bygges. Tilknytningsavgifter for vann, avløp og elektrisitet samt byggesaksgebyrer varierer fra kommune til kommune. For sluttsummen er det også avgjørende hvilken standard du som kunde velger på for eksempel fliser, parkett og belysning. 

Ja, jeg ønsker en liten hytteprat
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se alle våre hytter her

Vi har hytter i alle størrelser og i ulike prisklasser. Klikk deg gjerne videre for å se alle våre hytteserie her

Hytteinspirasjon

Her finner du noen av våre artikler om hyttebygging

Alle våre hytter kan tilpasses

Liker du Midthø, men ønsker å gjøre noen endringer på hytta? Det er ikke noe problem. Alle våre hytter kan tilpasses