Erfaren leverandør av ferdighus

BoligPartner har snart 30 års fartstid som leverandør av ferdighus.

Det var i 1993 at BoligPartner AS ble etablert og startet opp som norsk boligbygger. I løpet av alle disse årene, har BoligPartner realisert tusenvis av boligdrømmer over hele landet.

Illustrasjon av husmodell Almgaard

En stor ferdighusleverandør

BoligPartner har i dag rundt 50 salgskontorer i Norge. Dette er både egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk. Vi er stadig på jakt etter flere dyktige forhandlere som ønsker å selge og bygge BoligPartner sine arkitekttegnede eneboliger, småhus, leiligheter, lavblokker og hytter. Har du lyst til å bli forhandler for BoligPartner? Les mer her

Se våre husmodeller

Selv om man kaller våre hus for ferdighus, har vi nok enda til gode å bygge to like eneboliger. Vi strekker oss langt for å gi alle kundene våre sitt unike hjem – skreddersydd etter kundens ønsker og behov. Så enten du liker den herskapelige stilen, nostalgiske hus, moderne design eller ønsker noe nyskapende, har vi et hus til deg. Klikk deg gjerne videre og kikk på våre hus her.

Vi bygger hus i tre

BoligPartner spiller på lag med skogen. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender vi oss av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. BoligPartner har et av landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar.