-Det har vært trygt å samarbeide med BoligPartner

Halvor Bakke er glad han valgte et samarbeid med BoligPartner da han skulle skape en helt ny hytte. Resultatet ble mye ny lærdom og en helt unik hytteserie.

Har du sett Lengt-serien? Den nye hytteserien som TV-personlighet og interiørdesigner Halvor Bakke har utviklet i tett samarbeid med BoligPartner. Serien består av hytter som passer både på fjellet og ved sjøen.

-Jeg har skapt en fantastisk fin hytteserie som jeg gleder meg til å vise frem til alle, forteller Halvor Bakke.

Et trygt og godt samarbeid

Etter mye forberedelser og planlegging ble Lengt-serien lansert i april 2020. Nå roser Halvor Bakke prosessen og forteller at han synes samarbeidet med BoligPartner har vært trygt og godt.

-Vi har hatt en ærlig og god prosess, og dette samarbeidet har vært både fint og morsomt. BoligPartner har vært veldig lydhøre og jeg har lært mye underveis, sier Halvor Bakke som trekker frem viktigheten av å ha en slik fin og åpen dialog.

Fra strektegning til ferdig hytte

Seniorarkitekt i BoligPartner Idar Sambu merket fort at Halvor Bakke hadde et tydelig bilde av hvordan den nye hytteserien Lengt skulle bli. Med utgangspunkt i en strektegning og ønsker fra Halvor Bakke, startet han jobben med å forvandle gode ideer om til ferdig produkt.

-Vi forsto hverandre veldig godt. Dette har vært en eventyrlig prosess, forteller arkitekten.

Han sier videre at jobben hans ble å lytte og la Halvor Bakke fortelle og forklare om sine ideer og ønsker for hyttene.

-Jeg har blitt inspirert i måten hans å tenke på. Halvor setter fokus på hyttegleden og at hytta skal ha en identitet og sjel, sier Idar Sambu.

På bildet ser vi Halvor Bakke (t.v.) og seniorarkitekt i BoligPartner Idar Sambu som studerer gamle bygninger og hus på Domkirkeodden i Hamar

Sjekk ut resultatet

Halvor Bakke er både superhappy og stolt av Lengt-serien.

-Det å få lov til å lansere sin egen hytteserie er et eventyr. Jeg ønsker å bidra til at folk i Norges land får en god opplevelse på sin egen hytte med slik som jeg tenker at det er fint å ha det på hytta, forteller Halvor Bakke.

Lengt Hyttekatalog

Bestill Lengt-katalogen fra Halvor Bakke

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se hyttene her

Nå kan du kikke nærmere på de fire spennende hyttemodellene i Lengt-serien. Som du vil se er modellene Nue og Lun hytter som passer på fjellet mens Flø og Sva er sjøhytter. Hvilken av dem er din favoritt?

Se flere artikler

Her kan du leser mer om vårt spennende samarbeid med Halvor Bakke