Bygge hus? Her er fem gode grunner til å velge BoligPartner

Ønsker du å bygge nytt hus, men er i tvil om hvilken leverandør du skal velge?

Derfor skal du velge BoligPartner

  1. BoligPartner har bygd tusenvis av hjem og har gjennom over 25 år i boligmarkedet opparbeidet en solid erfaring og kompetanse. De siste årene har vi vært blant de ti største boligbyggerne i landet.
  2. Vi tilpasser våre husmodeller slik at de passer dine ønsker og behov. Våre boligkonsulenter er dine rådgivere. De hjelper de deg å finne inspirasjon og gode ideer i vårt rikholdige tegningsarkiv og sammen med våre erfarne arkitekter skreddersyr vi de beste løsningene for deg og din tomt.  
  3. Vi setter opp en detaljert økonomisk plan for ditt byggeprosjekt slik at du får en full oversikt over alle kostnadene, før byggingen starter.  
  4. BoligPartner har landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar. Ved å ha et slikt kompetansehus samlet på ett sted, får BoligPartner full kontroll på hele verdikjeden. Våre kunder setter stor pris på tryggheten dette gir.  
  5. Våre hus bygges ikke i ferdige moduler eller elementer. Vi bygger ditt unike hjem ute på tomten din. I BoligPartner benytter vi precut-metoden slik at hver enkelt komponent har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. Det gir deg en kortere byggeperiode.  

Her ser du noen av alle de dyktige ansatte som arbeider ved hovedkontoret til BoligPartner. Fra venstre er: Idar Sambu (seniorarkitekt) May-Siren Skaar (ingeniør) Anne Bøklep (boligplanlegger) og Line Dahlberg (ingeniør)

Vi hjelper deg

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende husprat
Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Hvordan er ditt drømmehus?

Drømmer du om å bygge et moderne hus, et funkishus, et herskapelig hjem eller et smart hus på ett plan? Vi har mange flotte husmodeller i vårt sortement - hvilken er din favoritt?