Besøk hyttene våre

Besøk hyttene våre

BoligPartner har satt opp hundrevis av hytter rundt omkring i Norge, og vi bygger stadig flere. Sjansen for at det står en BoligPartner-hytte ikke langt fra der ønsker å bygge er dermed til stede. Våre kunder er stolte av sine hytter og flere er også villige til å åpne dørene og vise frem sitt drømmested. Har du behov for å se en av hyttene våre i levende live er det derfor muligheter for å få til det.

Ønsker du en visning og et besøk på en av våre kunders ferdigbygde hytter, så ta kontakt med ditt lokale salgskontor. De forsøker å koordinere og få til et besøk for deg. 

Demohytte På Norsk Hyttesenteret på Hellerudsletta har vi satt opp en av flaggskiphyttene våre – den populære og nyskapende hytta Foris. Med store vinduer, lekker design og rene linjer mener vi denne hytta vil kunne være med å sette en ny standard for norsk hyttedesign.

Hytta vil være åpen og bemannet av BoligPartner-representanter i Hyttesenterets åpningstider. Ta deg gjerne en tur for å inspisere hytta og still spørsmål du måtte ha til våre representanter. Det vil også være mulig å besøke hytta utenom åpningstidene – ta da kontakt med ditt lokale salgskontor.  

Her kan du se en video fra åpningen av vår demohytte