Det gode livet på Sørbøhagane

Tenk deg følelsen av å bo med fantastisk utsikt over Stokkalandsvatnet. Nå selger vi tre innholdsrike og moderne eneboliger med utleieleilighet – i første rekke ned mot vannet.

Sørbøhagane er et spennende boligområde kun tre kilometer fra Sandnes sentrum. Totalt skal et bygges omlag 870 boliger her fra 2011 og frem til 2025. I første rekke ned mot Stokkalandsvatnet selger BoligPartner Stavanger nå tre unike eneboliger. Her kan du nyte dagene og være helt sikker på at du aldri vil få nye boliger foran deg som skygger for den magiske utsikten.

Ta kontakt med oss

Ønsker du å vite mer om eneboligene og tomtene vi selger her, ta kontakt med boligkonsulent hos BoligPartner Stavanger: Jostein Moene, tlf: 918 65 859, epost: josteinm@boligpartner.no

Et godt sted å vokse opp

Sørbøhagane er et barnevennlig og trafikksikkert område i sterk vekst. Dette er et trygt og godt sted for barna å vokse opp. Her er det i dag både barne- og ungdomsskole i nærheten, samt flere barnehager.

Nydelige friluftsområder

Sørbøhagane tilhører Ganddal bydel. I denne bydelen finner du blant annet både butikker, kafe, idrettslag, togstasjon og ungdomsklubb. Området er bynært, samtidig som det er omkranset av nydelige friluftsområder.

Rundt Stokkalandsvatnet ligger en flott tursti på 4,2 kilometer. Denne har belysning og er ideell for hele familien. Stokkalandsvatnet byr også på fine bademuligheter. Skulle vinteren melde sin ankomst, er det gode muligheter for skøyteis her.

Beliggenheten

Sørbøhagane strekker seg fra Hoveveien i vest til E 39 i øst, med grenser mot daldraget ved Høylandsånå og Stokkalandsvatnet i øst og sør.

Her kan du lese mer om dette flotte Sørbøhagane