Lengt hytter

Halvor Bakke og BoligPartner sin hytteserie Lengt med fjellhytter og sjøhytter

TV-personlighet og interiørdesigner Halvor Bakke har lenge hatt en drøm om å skape sin egen hytte. Sammen med BoligPartner har han nå fått designet sin egen hytteserie. I Lengt-serien finner du fire hyttemodeller med unike og smarte løsninger slik at du virkelig kan nyte fridagene dine.

Lengt Hyttekatalog

Bestill Lengt-katalogen fra Halvor Bakke

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Sammen med BoligPartner er min drøm gått i oppfyllelse. Velkommen til mitt hytteeventyr. Jeg håper du finner den hytta du alltid har lengtet etter - sier Halvor Bakke. 

Lengt-serien består av to hytter som passer til fjellet og to hytter som passer ved sjøen. Her har Halvor Bakke brukt all sin erfaring fra oppussing av nesten 60 hytter og skapt løsninger som han vet fungerer. 

Inspirasjonen har han hentet fra utenlandsreiser. Ved å kombinere dette med gammel norsk byggeskikk har vi klart å skape noe nytt og unikt med denne hytteserien. Felles for alle de fire hyttemodellene er at du ønskes velkommen til hytta med en sval som er et overbygd inngangsparti. For å ivareta utsikt og utsyn, har alle hyttene fått flere tofløya vinduer som du kan åpne helt opp som dører. Rundt vinduer og dører er det skodder og fra den åpne kjøkken- og stueløsningen er det store skyvedører slik at du kan åpne opp og viske ut skillet mellom inne og ute. Utenfor venter en fantastisk overbygd uteplass, inspirert av New Hampton-stilen. Her kan du sitte ute, uansett vær. Uteplassen har også fått en herlig utepeis. 

Over halve arealet av hyttene er det hems og i hyttenes sosiale sone med åpne kjøkken- og stueløsning er det åpen himling slik at du nesten får en katedralfølelse når du kommer inn hit. 

Halvor Bakke inne i sin egen hytte, Nue, bygd på Turufjell av BoligPartner sin forhandler Bygg Team på Gol. 

Se film av drømmehytta her

Se hytta Halvor Bakke har designet sammen med BoligPartner. Modellen heter Nue og denne hytta har Halvor Bakke bygget selv på en flott tomt på Turufjell i Flå. Start filmen, bli med på innsiden og se hvor flott drømmehytta er.

Hytter i Lengt-serien

Her kan du kikke nærmere på de fire ulike hyttene som Halvor Bakke og BoligPartner har skapt.

Halvor Bakke bygger hytta selv

Halvor Bakke har skapt sin egen drømmehytta. Den er han så strålende fornøyd med at han nå skal bygge hyttemodellen sin Nue til seg selv på Turufjell

Bli med på innsiden

Start filmen og bli med på innsiden av Nue - den største fjellhytta i Lengt-serien til Halvor Bakke og BoligPartner
Jeg ønsker å bestille hyttekatalogen Lengt fra Halvor Bakke
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Slik beskriver Halvor Bakke de nye hyttene

Klikk på videoen og se selv Halvor Bakke og seniorarkitekt i BoligPartner Idar Sambu fortelle om hyttene i Lengt-serien

Se flere filmer med Halvor Bakke her

Her kan du se flere korte filmsnutter hvor Halvor Bakke og seniorarkitekt i BoligPartner Idar Sambu forteller om sitt samarbeid frem mot lansering av ny hytteserie

BoligPartner er en stolt og trygg hytteleverandør

Merket Trygt Hyttekjøp betyr at vi som hytteprodusent sikrer enhver av våre hyttekunder kvalitet og trygghet gjennom hele byggeprosessen. Med 25 års erfaring som en av Norges største trehusbyggere, er vi stolte over å kvalifisere for tildeling av dette merket.

Vi er på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Se artikler her