Drømmer du om å bo solrikt og idyllisk rett ved sjøen? Da må du sjekke ut BoligPartners nye boligområde Nyheim på Tustna, midt mellom Kristiansund og Aure. Svært gunstige lån og etablerertilskudd gjør det langt enklere å realisere boligdrømmen akkurat her. ​​

Om Nyheim boligområde

Tenk å bo 80 meter fra sjøen med mulighet for eget naust og båtplass, i et splitter nytt hus der du kan nyte sola fra den står opp om morgenen til den går ned om kvelden? Fra kjøkkenvinduet har du utsikt til Smøla i nord, Grip i vest og de vakre fjellene i øst. Du kan fiske din egen middag og stadig oppdage nye stier i vakkert turterreng rett utenfor døra. Nyheim er det perfekte utgangspunktet for den aktive familien - eller for deg som bare ønsker å roe ned og leve nær naturen. I Nyheim bor du flott i landlige omgivelser, ikke langt unna Kristiansund eller Aure sentrum med sine gode handelstilbud og aktiviteter.   

Vi i Eiendom i Fokus ønsker å realisere din boligdrøm i dette vakre området. To tomter er allerede solgt, men vi har fortsatt 11 naturskjønne og solrike utsiktstomter til salgs. Ta bare kontakt om du ønsker en uforpliktende prat eller tomtebefaring.  

Bygg drømmehuset på drømmetomten

Nyheim boligområde består av to tomtefelt, henholdsvis cirka 80 og 150 meter fra sjøen. For å gjøre det enklest mulig for deg har vi kommet med forslag til hvilke BoligPartner-hus som passer de ulike tomtene. Eksempelboligene i Finn-annonsene (se under) er ferdig prosjekterte, nøkkelferdige boliger som innfrir alle kravene i reguleringsplanene for området. Husk at uansett hvilket hus du ønsker å bygge, så tilpasser vi det selvfølgelig etter dine ønsker og behov. 

Meget gunstige finansieringsordninger

Alle mellom 18 og 35 år som bygger for første gang i kommunen får et etablerertilskudd på 100.000 kroner. 

Er du opptatt av miljø får du også belønning! Alle som oppgraderer husene med energieffektive tiltak får i tillegg et Miljølån i samarbeid med SpareBank1 Nordvest. Dette gir langt gunstigere lånebetingelser etter innflytting. Les mer lenger ned. 

Bygg drømmehuset i idylliske Nyheim boligområde. 2 av 13 tomter solgt!

Se finn-annonsene

Tomt 1-5 i Nyheim boligområde ligger nærmest sjøen og har noe strengere reguleringskrav. Disse er ferdig prosjektert med husmodellen Brasso (t.v.) som eneste alternativ. Tomt 6-13 er prosjektert med husmodellene Gjendebu, Prato og Padova. Her står du fritt til å velge et annet BoligPartner-hus som innfrir kravene i reguleringsplanen.

Illustrasjoner av husene

Tre av eksempelhusene i Nyheim boligområde - Brasso, Prato og Padova - tilhører Moderne-serien vår, og kjennetegnes av glass, store vindusflater og asymmetriske fasader. Gjendebu er et mer tradisjonelt hus fra BoligPartners Nostalgi-serie, med hele 5 soverom og 2 bad.

Bilder fra området

Realisere boligdrømmen i naturskjønne Leira på Tustna! Her kan du dyrke friluftslivet på sjøen med kajakk eller fiskestang. Du kan bestige majestetiske fjell som Knubben, Skarven og Stabben, eller du kan nyte en rolig sommerdag på en kritthvit strand. Rett i nærheten finnes også villmarksleir, svømmehall, fotballstadio, sjøhus med restaurant, sjøbruksmuseum og flere KNT-hytter.

Eiendomsprofil

Scroll deg nedover og bli kjent med nabolaget i Nyheim boligområde.

Gunstige finansieringsordninger

  • Aure kommune ønsker flere fastboende og gir et etablerertilskudd på 100.000 kroner til alle mellom 18 og 35 år som bygger helårsbolig for første gang. 
  • I samarbeid med SpareBank 1 Nordvest tilbyr også vi i Eiendom i Fokus lån med nominell byggelånsrente på bare én prosent - les mer her.  
  • Velger du energieffektive løsninger i ditt nye hus kan du også få et spesielt gunstig Miljølån fra null prosent rente, og boliglån til bankens laveste rent. Les mer her om hva som kreves for å få et Miljølån her.

Se alle BoligPartner-husene

Våre arkitekttegnede ferdighus spenner vidt. Spennende linjer med rom og luft, eller koselig og romantisk? Vi har utvalget.