Boligpartner
Alvheim er et hus med to plan som her er illustrert i kveldsstemning med en hyggelig sitteplass i fronten av hagen.

Priseksempel på ferdighuset Alvheim

Alvheim er et populært hus for barnefamilier med tre soverom, loftsstue, to bad, eget vaskerom og carport. Men hva koster egentlig denne boligdrømmen?

Når man skal sette opp et priseksempel på en husmodell er det viktig å tenke på at denne prisen er basert på standard kataloghus og at sluttsummen for et hus vil variere ut fra beliggenhet, tomteforhold og kundens tilvalg og ønsker. Når husets faktiske kostnader skal regnes ut, må det tas hensyn til tilleggsfaktorer som tomte- og gravekostnader, støping av såle/grunnmur, kommunale avgifter, spesielle oppgraderinger m.m. 

Prisen i eksempelet er basert på standard kataloghus med gjeldende priser for Hamar, Innlandet per juli 2022. Oversikten forutsettes oppsatt i samarbeid med husbygger, basert på skjønn og erfaringstall. Vi gjør oppmerksom på at dette er et priseksempel og at sluttsummen for et hus vil variere stort ut fra beliggenhet, tomteforhold, kundens tilvalg og ønsker. 

PRISEKSEMPEL ALVHEIM

Tomtekostnader - kjøpesum, tinglysning, kommunale avgifter, tilkobling etc:  950 000 kr.

Plate og grunnarbeid - utgraving, planering, fundamentering, grunnmur, plate etc: 550 000 kr.

Huspris "ferdig" over grunnmur - materialer og arbeid utvendig og innvendig, håndverkere og installasjoner : 4 160 000 kr.

Andre byggekostnader - saksgebyrer, byggestrøm, byggelånsrenter m.m: 150 000 kr. 

Prisestimat totalt: 5 810 000 kr. 

Stuen i husmodellen Alvheim her vist frem i varme fargetoner. Det kommer et herlig dagslys inn gjennom vinduene og man kan se spisestue og kjøkkenet.

Bestill ny huskatalog gratis

Bestill vår nye huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Velg selv om du ønsker huskatalogen kun digitalt eller digitalt pluss tilsendt i posten.

Illustrasjonsbilde av økonomisk plan

En trygg økonomisk prosess 

I BoligPartner er alltid totalsummen en sentral del av kjøpsprosessen, og før kontrakt skal skrives setter vi opp en økonomisk rammeplan som inneholder alle elementene og kostnadene i byggeprosjektet. Slik er du fra start sikret  en detaljert oversikt over hele ditt totale budsjett. Merk at det fortsatt finnes variable kostnader som ikke kan fastsettes før man vet hvor i landet og på hvilken tomt huset ditt skal bygges. Tilknytningsavgifter for vann, avløp og elektrisitet samt byggesaksgebyrer varierer fra kommune til kommune. For sluttsummen er det også avgjørende hvilken standard du som kunde velger på for eksempel fliser, parkett og belysning. 

Les mer om økonomisk plan her

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.