Boligpartner

Mestergruppen overtar BoligPartner

11.06.2024
Konkurransetilsynet gir grønt lys: Mestergruppen overtar BoligPartner

Mandag 10. juni ble det klart at Mestergruppen får overta konkursboet etter BoligPartner.

- Dette er en gledelig nyhet fra Konkurransetilsynet og i tråd med våre forventninger, sier Stine Røsand som er direktør for Utførende kjeder i Mestergruppen. 

Mestergruppen har kjøpt deler av konkursboet til BoligPartner, inkludert varemerket og kjedekonseptet. 

Det nyopprettede juridiske selskapet heter Mestergruppen Boligpartner AS, men varemerket vil hete BoligPartner som før. Nå som overtagelsen er godkjent av Konkurransetilsynet, vil Mestergruppen gå i gang med å ansette tidligere BoligPartner-medarbeidere.

- Dette er en pågående prosess, vi har hatt mange intervjuer og kommer til å ansette fortløpende i de rollene vi har behov for å fylle. Vi ønsker nyansatte hjertelig velkommen til Mestergruppen-familien, sier Røsand.  

Nå som oppkjøpet er gjennomført, kan prosesser og prosjekter settes i gang.

- Vi vil nå få tilgang til datasystemene som gjør at vi kan starte driften igjen. Fokuset vårt nå er å tilby salgsstøtte og tekniske tjenester til våre forhandlere og få i gang vareleveransene til byggeplassene, avslutter Stine Røsand. 

Henvendelser fra kunder kan rettes til: boligpartner@mestergruppen.no

Link til pressemeldingen


13.05.2024

Mestergruppen har inngått en avtale med bostyret om å overta eierskapet til og videreføre BoligPartner sin virksomhet og byggeprosjekter.

Intensjonen med å kjøpe deler av BoligPartners konkursbo (inkludert varemerke og kjedekonsept), er å kunne videreføre det vesentlige av virksomheten på en god og fremtidsrettet måte, med utgangspunkt i Hamar.

Mestergruppen vil nå bruke de nærmeste dagene til å skaffe seg en god oversikt. De har opprettet en egen e-post som kan benyttes, hvis du har spørsmål. Denne e-posten overvåkes og de vil svare så fort de har mulighet.

E-post: boligpartner@mestergruppen.no

Mestergruppen eier også huskjedene Mesterhus, Systemhus, Blink Hus og Nordbohus, og er representert i alle landets kommuner. Totalt består Mestergruppen av 17 ulike kjedekonsepter. I tillegg til ulike kjedekonsepter, har Mestergruppen også virksomheter innen produksjon av precut, takstoler og elementer, eiendomsutvikling og byggherrevirksomhet.

Mestergruppen har også lang fartstid innen blant annet byggevarehandel, VVS og fargefaghandel.

I 2023 omsatte Mestergruppen for 17,7 milliarder kroner. Konsernet har ca. 1.300 ansatte. Hovedeier er det familieeide investeringsselskapet Ferd AS.

Les mer om Mestergruppen her