Boligpartner

Lederskifte i BoligPartner AS

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 21. november 2023
Lesetid: ~3 min
eskild_wecvik_web.JPG Eskild Wedvik, ny adm.dir i BoligPartner AS

Etter 7,5 år som administrerende direktør i BoligPartner AS, har Mari Skjærstad den 05.09.23 valgt å si opp sin stilling. I disse årene har bransjen vært igjennom flere utfordrende perioder med både opp- og nedturer, pandemi og nå sist et svært krevende marked for nybolig-bransjen.

Konsernsjef, Gunnar Wedvik, beklager Mari Skjærstad sin beslutning.

-Mari har gjennom sin lederperiode stått frem som en dedikert leder med høy arbeidskapasitet, kompetanse og moral. Vi beklager derfor hennes beslutning. Mari står til selskapets disposisjon i oppsigelsestiden, men fratrer naturlig sin rolle fra dags dato, sier Wedvik. 

Eskild Wedvik er ny administrerende direktør

Styret i BP Gruppen Norge AS og i BoligPartner AS har ansatt Eskild Wedvik som ny administrerende direktør i BoligPartner AS.

Eskild Wedvik har vært ansatt i BoligPartner AS i 10 år. I løpet av disse årene har han vært leder for BoligPartner sitt distriktskontor på Hamar og Logistikkdirektør på hovedkontoret. Han kommer senest fra stillingen som Direktør for BoligPartner sine egeneide salgskontorer i Norge. 

-Eskild Wedvik har en bakgrunn som siviløkonom med master i logistikk, samt en solid erfaring fra ulike lederstillinger i selskapet. Styret og eiere er derfor svært godt fornøyde med ansettelsen. Vi er trygge på at Eskild Wedvik innehar den kompetansen og erfaringen som nå er avgjørende i et krevende boligmarked, sier Gunnar Wedvik.

Eskild Wedvik tiltrer i stillingen fra og med i dag, 25. september 2023.