Boligpartner
Herskapelige Holmgaard i moderne stil med svarte vinduer og dører. Dobbelt trappeløp med glassrekkverk og vinrom under den ene trappen.

Herskapelig hus i moderne stil

Er du en av dem som elsker det herskapelige uttrykket, men som trives best med moderne innredning og stil? Hvorfor ikke si ja takk til begge deler?

Ta en kikk på vår herskapelige Holmgaard. Et praktfullt hus som kjennetegnes av den store hallen med over fem meters takhøyde. Her finner du det staselige trappeløpet med to trapper som glir elegant ned fra galleriet i 2. etasje og gir et mektig førsteinntrykk.

Det er ikke bare planløsningen som gjør Holmgaard så ettertraktet. Eksteriøret med sine flotte søyler, det valmede taket og de vakre dør- og vindusomrammingene gir Holmgaard sitt herskapelige uttrykk. 

Store ferdighus - dette er vår herskapelige Holmgaard. Et populært hus som vi har bygget mange steder i landet.

Her ser du en illustrasjon av eksteriøret til vakre Holmgaard.

Herskapelig hus med moderne stil

Selv om Holmgaard har sitt vakre herskapelig ytre, kan du selv velge hvilken stil du ønsker innvendig i ditt hus. Ta en kikk på våre to illustrasjoner av trappeløpene som smelter sammen her. Den første er i herskapelig stil – den andre i en moderne innpakning.

toppbilde-holmgaard_dobbel.jpeg

Trappeløp i to forskjellige stiler. Hvem av dem liker du best?

Et moderne hjem

Noen liker den moderne stilen, mens andre synes det klassiske, herskapelige uttrykket passer best i vår Holmgaard. 

For oss er det viktig at du velger den interiørstilen og de fargene du ønsker deg. Her kan du skape deg ditt hjem du alltid har drømt om. Mulighetene er mange. Hva liker du best? Hvite dører og vinduer, grå eller svarte? Du bestemmer. 

Snakk med oss om tilvalg. Vi er her for deg og ønsker å være dine beste rådgivere når du skal bygge fremtidens hjem for din familie.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Hvorfor bygge nytt hus?

Her kan du se 10 meget gode grunner til at du bør bygge nytt hus i stedet for å kjøpe en bruktbolig.

Les saken her

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.