Boligpartner
Carabella pynter juletreet hjemme i nytt hus.

Julefeiring i nytt hus

Det kribler i magen og øynene stråler i ansiktet til Carabella. Endelig er det jul.

Ivrig fester hun en ny, glitrende stjerne på juletreet som skinner i varmt kobberlys. Nå står julen for døren Carabella gleder seg til å få besøk av familie og venner i sitt nye hus på Askøy utenfor Bergen. 

Jul hos Askøy2.jpg

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Jul i drømmehuset

På en skrå tomt i fjellsiden, med panoramautsikt utover havet, har familien på fem bygd sitt drømmehus. Nå er alt pyntet og klart til den koselige julehøytiden slik at familie og venner kan samles til gode opplevelser og minnerike øyeblikk.

– Det er helt spesielt å bygge sitt eget hus og være med i planleggingen helt fra start. Når man så endelig kan flytte inn, føles det nesten helt surrealistisk. Helt i starten var det nesten som vi var på besøk i vårt eget hus, men det tok ikke lang tid før vi følte oss hjemme her, forteller mamma Jeanette Leikvoll,  som synes de er både gøy og spennende å pynte til jul i nytt hus.

De smarte løsningene

Familien har bygd et funkishus spesial BoligPartner hus. I tett samarbeid med BoligPartner sin tidligere forhandler på Kleppestø, WSI BYGG AS, fant de frem til de smarte løsningene for familiens nye hjem.

– Tomten vår er på kun litt over 600 kvadratmeter. Den er skrå og ligger i en fjellside. Så det var helt klart at vi måtte gå noen runder og inngå noen kompromier slik at vi fikk tilpasset huset best mulig, forteller Jeanette.

Med to voksne og tre barn i familien er det mye man ønsker seg. For familien var det viktig at alle barna fikk sitt eget soverom, samt at de klarte å skape en romslig stue- og kjøkkenløsning i andre etasje. På denne måten kan de virkelig nyte den fantastiske havutsikten.

I tillegg var det viktig for familien at de fikk en vanlig takhøyde i første etasje og glass-rekkverk på terrassen i andre etasje. Med god planlegging falt alle de smarte løsningene på plass. 

– Resultatet ble utrolig bra og vi er veldig godt fornøyde. Nå som vi har flyttet inn kjenner vi alle sammen at dette ble riktig. Jeg har arvet denne tomten og det er derfor vi har fått muligheten til å bygge akkurat her. Det er vi veldig glade for siden et nytt hus har mange fordeler. Bare tenkt på strømutgifter for eksempel, sier Jeanette, som gleder seg til mange flotte julefeiringer i det flotte drømmehuset -  i årene som kommer.

Herskapelige Lundegaard er pyntet til jul i spisestue og stue

Jul i nytt hus

Vi har samlet koselige julereportasjer på en side. Ta en kikk og bli inspirert du også.

Les mer her