Boligpartner

Vi har landets mest tilfredse eneboligkunder

BoligPartner har landets desidert mest fornøyde kunder. Det kom frem på Prognosesenteres bransjemåling for 2021.

– Dette er en gjev utmerkelse og betyr utrolig mye for oss. Vi har jobbet for dette i lang tid. Ingenting kan måle seg med at kundene er såpass fornøyde med oss. Vi er både stolte og glade, og dette gir oss mer motivasjon til å stå på videre, sier John-Petter Sandvold, daglig leder for Sandvold Boliger som er BoligPartner sin forhandler i Hønefoss-området.

Utmerkelsen «årets mest tilfredse kunder» gis til den husbyggerkjeden på eneboliger som gjør det best på kundetilfredshet. Dette måles på en skala fra 0 til 100.

Sandvold Boliger fikk utrolige 88 poeng i KTI-målingen. Dermed er Sandvold Boliger et av de aller beste salgskontoret på kundetilfredshet i hele BoligPartner-systemet. Totalt sett oppnådde BoligPartner 78 poeng samlet sett, og gikk dermed helt til topps i den nasjonale målingen. 

Det er første gang BoligPartner får denne utmerkelsen. Undersøkelsen blir gjennomført av Prognosesenteret ved henvendelse til alle ny-boligkunder noen uker etter overtakelse. 

BoligPartner har jobbet i lang tid med fokus på forbedret kundetilfredshet, og ser at det nå gir resultater.

God kommunikasjon er nøkkelen 

BoligPartner opplever at det er viktig for kundene å delta i hele byggeprosessen. De prøver derfor å involvere kundene aktivt.

–Vi etterstreber alltid å bygge bånd mellom byggeleder og kunde, slik at kunden kan følge med på alt underveis både gjennom bilder og kommunikasjon. Denne utmerkelsen med landets mest fornøyde kunder bekrefter at vi gjør noe riktig, og så skal vi fortsette å jobbe for å ha strålende fornøyde kunder, sier Tom J. Dahl som er forhandlerdirektør i BoligPartner.

–Vi ser at kundene våre etterspør mer og god informasjon gjennom hele prosessen enn tidligere. Vi har derfor de siste årene jobbet for å forbedre alt fra interne kontrollrutiner, til å sikre sømløse prosesser underveis, ryddighet på byggeplass, og generelt styrket kommunikasjon gjennom hele driftsfasen, forklarer Eskild Wedvik som er leder for selskapets egeneide distriktskontorer.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Bli bedre kjent med Sandvold Boliger

Klikk deg videre til salgskontorsiden til Sandvold Boliger og bli bedre kjent med forhandleren har svært mange fornøyde kunder.

Klikk deg videre her