Boligpartner
Firemannsbolig som ferdighus - dette er Ariel
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 21. november 2023
Lesetid: ~6 min

Firemannsbolig som ferdighus

Vi tilbyr flermannsboliger tilpasset ulike kundegrupper. Her viser vi deg våre firemannsboliger som bygges som ferdighus.

I et ferdighus som er en firemannsbolig består huset av fire like store leiligheter. Våre firemannsboliger er over to etasjer, slik at det er to leiligheter i førsteetasje og to leiligheter i andre etasje.

Se våre seks ulike firemannsboliger som ferdighus

Her kan du studere nærmere våre fire ulike firemannsboliger. Felles for dem alle er at boligen gir et lite fotavtrykk på tomten og at man har fire like store leiligheter i bygget.

Firemannsbolig ferdighus, modellen som vises her heter Ariel

Ariel: Ariel er en kompakt og effektiv firemannsbolig med et moderne stiluttrykk. Alle de fire leilighetene har et bruksareal på 50 kvm.

Fern er en firemannsbolig som bygges som ferdighus

Fern: Fern er en firemannsbolig over to plan. Denne boligen er tilpasset flate tomter. De fire leilighetene i denne firemannsboligen er helt like, og er på 71 kvadratmeter.

Firemannsboligen Neptun (HK 4-1) med tofarget kledning og pulttak. Grønn plen og blomster med hagemøbler på plattinger og verandaer.

Neptun: Firemannsboligen Neptun (HK 4-1) inneholder fire leiligheter med to soverom per leilighet. Hver boenhet har et boareal på 70 kvm,

Firemannsboligen Saturn Pinto med saltak og tofarget, brun kledning. Hagemøbler og en familie med hund som leker på plenen utenfor.

Saturn Pinto: Saturn Pinto er en firemannsbolig med arealeffektive leiligheter på 70 kvadratmeter. Saturn-serien er vår mest solgte flermannsbolig. Felles for alle Saturn-modellene er de smarte planløsningene som passer for boligkjøpere i ulike livsfaser. 

Tellus Magis er en firemannsbolig som bygges som ferdighus

Tellus Magis: Tellus Magis er en firemannsbolig for flat tomt. Boligen inneholder fire leiligheter som hver er i underkant av 80 kvadratmeter.

Vana er en firemannsbolig som bygges som et ferdighus

Vana: Vana er en firemannsbolig over to plan. Boligen er tilpasset en flat tomt og alle fire leilighetene har et soverom hver. Hver leilighet er på 59 kvm.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Se så fint du bor i en leilighet i firemannsbolig

Våre firemannsboliger er moderne og attraktive. Her kan du bo fint og flott i en helt ny leilighet. Vi viser deg noen illustrasjoner som viser interiørbilder av leiligheter i firemannsboliger fra BoligPartner

Se innsiden av firemannsboliger

Flermannsbolig Lyren

Se alle våre flermannsboliger

Vi bygger ikke kun firemannsboliger, men har mange ulike typer flermannsboliger. Klikk deg videre og se hele vårt utvalg.

Les mer her