Ørsta Byggservice

Ørsta Byggservice

Garvargata 1, 6150 Ørsta | Møre og Romsdal | orsta@boligpartner.no

Veibeskrivelse 70 06 62 20

Salgsområde for:

Ørsta Vanylven Herøy Volda Ulstein Sande Hareid
Hareid Herøy Sande Stranda Sula Sykkylven Ulstein Vanylven Volda Ørsta Ålesund

Velkommen til vårt kontor i Ørsta. Vårt mål er å levere nye eneboliger og hytter av høy kvalitet – med fokus på kvalitet, design og dyktighet i alle ledd.

Ansatte

Bli bedre kjent med oss

Se vår film og bli bedre kjent med oss i Ørsta Byggservice AS

Se våre boligprosjekter og hytter til salgs

Nyheter

Loading map...

Ørsta Byggservice har bygget kvalitetsboliger i Ørsta og omegn siden 2002 og har i flere år ligget inne på topp 3 bestselgende forhandlere i BoligPartner-systemet.

Ørsta Byggservice består av:

Monika Barstad Rebbestad: har jobbet som kundekonsulent i Ørsta Byggservice siden 2008. Hun har opparbeidet seg en anstendig kundeportofolio og ekspertise. Monika er også medeier i selskapet.

Trond Bornstein: har 28 års erfaring fra byggebransjen og er daglig leder i Ørsta Byggservice. I 2012 ble han tildelt en hederspris for sin 10-år lange fartstid i BoligPartner. Trond har vært en av eierne siden 2004.

Anne Nystøyl: begynte som sekretær i 2012. Hun jobbet også her en periode i 2007.  
Anne Marte Krøvel-Velle: har vært ansatt siden oktober 2013. Hun har 2-årig byggfag og ti års erfaring som tømrer hos Inge Kolås AS. Anne Marte er også medeier. 
Elisabeth Haugen: begynte som salgssekretær i februar 2014. Hun  har tidligere jobbet hos BoligPartner i Molde. 

Linda Otterlei er vikar for Elisabeth mens hun er i svangerskapspermisjon.

Ørsta Byggservice AS føler et stort ansvar for våre kunder, og bistår deg gjennom hele kjøps- og byggeprosessen. Vi hjelper deg med å finne en bolig tilpasset dine behov, ønsker og budsjett. Fornøyde kunder er våre beste ambassadører – velkommen inn til en hyggelig og uforpliktende husprat!